logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Sissoo – cele mai vândute piese de mobilier în stil industrial

Sissoo se numără printre producătorii de mobilă cei mai reprezentativi pentru stilul industrial din România. Piesele lor de mobilă sunt inspirate de nevoia omului modern de a trăi totuși în legătură cu natura, iar această legătură o reprezintă lemnul, materialul folosit de Sissoo.

sissoo-2526
Piese de mobilă în stil industrial / Sissoo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Iunie 2017

Vă prezentăm cele mai bine vândute piese de mobilier marca Sissoo, reprezentative pentru stilul industrial de amenajare a casei, și originale prin design. Piesele sunt atât pentru biroul organizat acasă, cât și pentru cel din oraș.

Birou Manchester, din lemn de mango reciclat. Picioarele sunt metalice, asigurând o rezistență impresionantă, dar ca design lasă o impresie de suplețe, lăsând în prim-plan elementele decorative ale piesei. Finisajul este atipic, dar extrem de original, reproduce imperfecțiunile lemnului, fără să reprezinte de fapt defecte. Biroul Manchester își găsește locul cu ușurință și acasă și la într-un spațiu office al unei companii respectabile. Este un produs handmade.

www.sissoo.ro

Băncuța Sissoo este o altă piesă foarte bine vândută, tot din lemn de mango reciclat, creată în stil industrial, cu un design minimalist. Secretul succesului stă în finisajul original, ce pune în evidență fibrele lemnului. Dimensiuni: 145 cm lățime, 45 cm înălțime, 40 cm adâncime. Este ideală pentru un hol amenajat cu accente rustice sau chiar pentru o terasă placată cu piatră.

www.sissoo.ro

Comoda Sissoo, de asemenea printre cele mai vândute piese de mobilă ale producătorului din România, reprezintă o variantă de mobilier foarte potrivit pentru casele aflate în căutarea unor accente industriale. Calitățile estetice se îmbină cu cele funcționale, pentru că această comodă din lemn de mango reciclat dispune de trei sertare și patru dulapuri verticale. Este o piesă lucrată manual.

www.sissoo.ro

Publicitate