logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Kulthome: cuiere atipice din România

Indiferent cât de spațios sau restrâns este spațiul din holul locuinței, nu aveți niciun motiv să-l lăsați să pară anost. O soluție este felul în care îl mobilați – cu piese specifice de hol, dar adaptate stilului de amenajare potrivit și caracterizate de un design aparte.

kulthome-2530
Între cuier și obiect decorativ / Kulthome.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Iunie 2017

La Kulthome găsiți câteva modele de cuiere ideale pentru a transforma orice fel de hol într-o mică galerie de artă. Nu neapărat în sensul clasic, ci o galerie de artă precum un culoar spre universul poveștii voastre de familie.
Vă prezentăm deci câteva modele de cuiere disponibile în România prin Kulthome, în stare să dea personalitate holului locuinței.

www.kulthome.ro
Sketch - un cuier cu aspect decorativ

Cuier Sketch – o mostră ideală de minimalism fascinant. Acest cuier are, la origine, un concept simplu, dar extrem de practic, și anume câteva bețe îmbinate cu măiestrie pentru a juca rol de obiect decorativ și capăt de agățat genți și haine în egală măsură.

www.kulthome.ro
Sam - un soi de dressing minimalist

Cuier Sam – combină lemnul natural cu nevoia de multifuncționalitate, fiind un cuier ideal pentru holurile mici. E dotat cu taburet pentru clipele în care te descalți, cu umeraș pentru haina de stradă, cu poliță pentru mărunțișurile din buzunar (cheile de la mașină, bani, acte, telefon), câteva agățători pentru genți și chiar oglindă pentru a verifica starea machiajului înainte să ieși pe ușă.

www.kulthome.ro
Stars - oglinzile sporesc impresia de luminozitate și spațiu

Cuier Stars – ideal pentru locuințele amenajare în stil romantic. Se compune din mai multe oglinzi dotate cu agățătoare, care împreună alcătuiesc un corp practic. Se pot agăța haine, genți și umbrele, fără a se știrbi senzația de hol spațios.
Care vi se potrivește?

Publicitate