logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Lightplay: corpuri de iluminat ORIGAMI

Între artă și accesoriile ce contribuie la atmosfera unei locuințe private există o legătură foarte puternică. Cei de la Lightplay au început să creeze în urmă cu un an de zile corpuri de iluminat executate în tehnică origami.

lightplay-2535
Foarte ușor de asamblat și instalat - corpuri de iluminat din hârtie / Lightplay.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Iunie 2017

Lămpile celor de la Lightplay sunt prietenoase cu mediul înconjurător, fiind create din hârtie. Costurile unor astfel de accesorii de casă sunt accesibile tuturor românilor care își doresc să aibă acasă atmosfera unui cămin primitor, dar și plin de originalitate. Abajururile din hârtie au modele geometrice, dar de la depărtare transmit impresia de broderie, ceea ce se datorează tehnicii origami în care sunt create.

Cablurile lămpilor Lightplay sunt fie din silicon, fie din material ceramic, în funcție de preferințele clientului. Culorile variază foarte muilt, atât în privința abajurului, cât și a sistemului de cabluri – culori vesele, vii, pline de personalitate. Inclusiv dimensiunile lămpilor pot fi adaptate cerințelor cumpărătorului.

www.lightplay.ro
Se recomandă folosirea becurilor cu lumină rece

Lightplay este un mic studio de design de produs, o afacere de familiei, din București. Au pornit la drum în anul 2016, iar lămpile pe care vi le prezentăm sunt executate manual, din hârtie de cea mai bună calitate. Tehnica plierii hârtiei este celebra tehnică japoneză origami, caracterizată prin forme decorative abstracte.

www.lightplay.ro
Sunt foarte ușor de întreținut - se șterg de praf cu un pămătuf obișnuit

www.lightplay.ro
Corpurile de iluminat sunt disponibile prin comandă online

www.lightplay.ro
Lămpile pot fi returnate în termen de 14 zile

Publicitate
Publicitate