logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Top 3 mobilier outdoor atipic

Mobilierul outdoor este departe de a fi spus tot ce avea de spus. Vă dăm câteva exemple de mobilă pentru exterior, cu totul neobișnuită din punct de vedere al designului. În plus, produsele sunt disponibile în România.

outdoor-2540
Câteva piese de mobilă outdoor care îți schimbă vara / Greatdealfurniture.ca
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Iunie 2017

Că tot e frumos afară și vrem să simțim bucuria de a sta pe terasă, iată ce găsim prin magazinele de mobilă din România:

www.vivre.ro
Sofa Carriage

Sofa Carriage de la Vivre – o canapea de exterior, pe roți. Poate deci fi mutată cu ușurință, de pe terasă în casă și invers. Se pretează atât pe o terasă amenajată, cât și într-un spațiu verde, pe iarbă, printre flori. Înălțimea acestei canapelei este de 40 cm la nivelul șezutului. Roțile sunt metalice, în număr de patru, iar structura canapelei este o combinație practică între lemn și metal. Se vinde cu tot cu saltea și pernuțe, elementele textile fiind detașabile și dehusabile.

www.exotique.ro
Fotoliul Coif

Fotoliul de exterior Coif de la Exotique – o variantă inedită de piesă de mobilier în care te simți mai degrabă ca într-un cort. Forma înaltă și piramidală asigură protecție contra soarelui și intimitate, mai ales pentru cei ce folosesc fotoliul pentru lectură în mijlocul naturii. Dimensiuni: 115×257 cm. Partea de șezut este asigurată de perne rezistente, iar structura protectoare a fotoliului Coif este din împletitură sintetică.

www.introdesign.ro
Scaun Spun

www.introdesign.ro
Spun, în mai multe variante de culoare

Scaunul Spun de la Intro – o trăsnaie de taburet pentru exterior, creat de designerul Thomas Heatherwick. Are ca sursă de inspirație pasiunea pentru olărit, ceea ce se trădează chiar prin forma scaunului. Poziția înclinată este cea de repaus, iar atunci când iei loc pe el, scaunul Spun se comportă ca un titirez. Material – polietilenă.
Oricare dintre produse este disponibil în România.

Publicitate