logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Juno: corpuri de iluminat inspirate de soare

Deco-Box lansează luna aceasta o colecție originală de corpuri de iluminat, dedicate soarelui. Astrul zilei a jucat rol inclusiv ca sursă de inspirație, și anume forța cu care acesta învinge întunericul.

www.deco-box.ro
Colecția Juno de la Deco-Box
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Iunie 2017

„Numele colecției provine din mitologia romană, zeița luminii Juno, prin care se celebra solstițiul de vară. Acesta reprezenta o victorie a luminii asupra întunericului, un timp sacru în care soarele are puterea de a crea un echilibru între noapte și zi, iar în acest moment crepusculul are durata maximă din an. Este lumina care ne arată că drumul pe care îl urmăm este cel bun și nu avem de ce să ne temem. Descoperă puterea soarelui și a luminii într-un mod inedit și natural prin corpurile de iluminat realizate din lemn masiv şi pictate manual”, ne sfătuiește Liliana Stoica, artist şi fondator Deco-Box.

www.deco-box.ro
Colcția Juno de la Deco-Box

Corpurile de iluminat Juno sunt o combinație ideală între lemn natual și lumină, cele două elemente îmbinându-se într-un joc armonios și punându-se reciproc în valoare.

„Ne dorim ca aceste corpuri de iluminat să provoace imaginația și să determine la visare, dar în același timp să conștientizeze fragilitatea și frumusețea naturii, a soarelui”, mărturisește Anda Stâncescu, designer și arhitect Deco-Box.

Obiectele sunt menite să ofere ambientului un nou suflet, fiind recomandate pentru iluminări de efect ale oricărui spațiu, fie că este vorba despre zone de locuit, birouri, sau restaurante. De asemenea se pot concepe proiecte personalizate pe comandă, adaptate oricărei nevoi.

Colecția  va fi disponibilă pe site-ul Deco-Box si în rețeaua librăriei Cărturești din București, locația Arthur Verona.

Online va fi disponibil spre vânzare tot portofoliul Deco-Box precum tablouri 3D, ceasuri geometrice, suporturi pentru lumânări sau plante precum și multe alte cadouri colorate.

Design-ul este realizat în echipă cu arhitect Anda Stăncescu și meșterul Stoica Gheorghe.

www.deco-box.ro
Colecția Juno de la Deco-Box

www.deco-box.ro
Colecția Juno de la Deco-Box

www.deco-box.ro
Colecția Juno de la Deco-Box

Publicitate