logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ce poți face cu un pat galben?

Cum să dai mai multă personalitate dormitorului fără să exagerezi în ce privește combinațiile cromatice? O soluție la îndemână ar fi alegerea unui pat tapițat... colorat. De regulă, patul are o nuanță impersonală, ceea ce se răsfrânge asupra atmosferei din dormitor.

galben_amenajare-5150
Mai multă culoare în dormitoare/Secretlinenstore.com
Andreea Chiru  |  06 Aprilie 2020

Să încercăm și ceva nou: pata de culoare a dormitorului să nu mai fie pe pereți, draperii, covoare sau accesorii decorative, ci direct pe pat. Se poartă destul de mult anul acesta gama de culori pentru dormitor formată din gri, galben și albastru. Și se poartă atât de mult, încât amenajările au început să devină banale, pornind de la clasicul deja pat tapițat de culoare gri, zugrăveala într-o nuanță albastră și câteva pernuțe galbene. Ce-ar fi să devenim un strop mai îndrăzneți? Propunere: un pat tapițat de culoare galbenă, un perete îmbrăcat în tapet cu model alb/albastru și câteva pernuțe de culoare albastră – deja se schimbă complet dormitorul.

Patul galben poate fi găsit (sau făcut pe comandă) la producători din România. Nuanța, forma tăbliei și înălțimea acesteia sunt la îndemâna fiecăruia. Important e să fie un pat tapițat, cât mai comod și ușor de întreținut, eventual prevăzut cu spații de depozitare.

www.mobiladalin.ro
www.mobexpert.ro

Pentru tapet, variantele sunt nenumărate. Poate avea un model diferit, de la dungi verticale, până la mici modele de diverse forme, care să inspire însă relaxare și intimitate. De evitat motivele florale sau cele (prea) geometrice.

www.tapetcenter.ro
www.xtdeco.ro
www.mindtheg.com

Accesoriile decorative pot fi reduse la prezența pernuțelor, dar și lenjeria de pat e importantă. Dacă se menține combinația fresh de alb-albastru e simplu, transmite prospețime și nu încarcă vizual amenajarea, ci contribuie la a pune și mai mult în valoare patul de culoare galbenă.
Nu sunt costuri în plus, nici bătaie de cap. E doar o combinație de culori folosită altfel.

Publicitate
Publicitate