logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Magazine de mobilă – program de funcționare în pandemie

#stămacasă dar ce se întâmplă în timpul ăsta cu marile magazine de mobilă și accesorii pentru casă? Sunt câteva schimbări pe care dorim să vi le aducem la cunoștință, intervenite în programul de funcționare a marilor showroom-uri.

covid_everart-5161
Câteva noutăți pentru pasionații de shopping pentru casă/Everart.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Aprilie 2020

Mobila Dalin a luat decizia de a închide toate magazinele din țară. Acestea au fost deschise pe perioada stării de urgență, însă în data de 6 aprilie, reprezentanții Mobila Dalin au declarat: „Am decis, ca extra măsură pentru siguranța tuturor, să închidem temporar magazinele MobilaDalin. Vom prelua comenzile telefonic.”  În același timp, campania Promoția Primăverii a fost prelungită până la finalul lunii aprilie. Campania prevede reducere de 10% din prețul oricărui produs Dalin.

www.mobiladalin.ro

În schimb, un alt mare showroom a luat decizia de a închide atât reprezentanța, cât și de a opri producția de mobilier. E vorba de Divanissimi. Iată anunțul: „În urma situației cauzate de epidemia de COVID-19, am hotărât împreună cu angajații noștri să suspendăm temporar producția, implicit livrările. Ei se tem pentru siguranța lor, noi la fel, pentru ei, pentru noi și pentru voi, așa că suntem încrezători că am luat cea mai bună decizie, deși nu este cea mai ușoară. Înțelegem dezamăgirea unora dintre clienții noștri, dar îi asigurăm pe toți că ne vom replia imediat ce va fi posibil. Și știm că după o analiză rațională vom ajunge cu toții la aceeași concluzie, că suntem în aceeași barcă și sănătatea noastră, a tuturor, e prioritară în acest moment. Magazinele fiind închide, răspundem la office@divanissimi.ro.”  

www.divanissimi.ro

O altă situație e de semnalat la Everart. Fabrica de canaptapițateele la comandă este deschisă în această perioadă și derulează chiar o campanie care susține statul acasă. „Transformăm casa în acasă” se numește campania și constă într-o reducere de 15% aplicată prețurilor tuturor comenzilor primite până la finalul lunii aprilie. „În perioada aceasta, mai ales, confortul din casa ta este cel mai important! Noi am păstrat showroom-ul deschis tocmai pentru a-ți veni în ajutor cu orice schimbare vrei să faci casei tale. Toate canapelele, paturile, fotoliile și accesoriile vor fi reduse cu 15% toată luna Aprilie. Te așteptăm!” 

www.everart.ro

Unul dintre cele mai mari showroom-uri pentru corpuri de iluminat a decis să își restrângă ușor programul. Domicilio era deschis zilnic, de luni până vineri, dar și sâmbăta, cu program redus. Pe perioada stării de urgență, magazinul Domicilio este deschis de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00. Ținând însă cont de penuria de clienți, se acordă transportul gratuit la oricare dintre corpurile de iluminat comandate la Domicilio.  

www.domicilio.ro

Deocamdată astea sunt știrile ultimelor zile. Sperăm că vă sunt de folos.
 

Publicitate
Publicitate