logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Progetto Casa – noutățile anului 2020 în baie

Unele dintre cele mai frumoase culori de faianță și cele mai originale modele de gresie le-am găsit la Progetto Casa, un magazin online cu sediul în București și un showroom deschis în centrul Capitalei, în Dorobanți.

progetto-5165
Ceva frumos, să ne inspire cât #stămacasă/Progettocasa.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Aprilie 2020

Dar nu e vorba numai de gresie și faianță, ci și de mobilier pentru baie. Progetto Casa se recomandă drept un furnizor de materiale pentru amenajări interioare și exterioare, având printre servicii și pe cele de consiliere și servicii de design. Am descoperit la ei câteva produse inovatoare pentru baie, în catalogul denumit noutățile anului 2020.

Cea mai verde faianță pe care o veți descoperi și comanda în România am găsit-o la Progetto Casa. Face parte din colecția Spania Equ Evolution și poartă denumirea de Victorian Green. Se vinde în mai multe variante de dimensiuni, iar finisajul poate fi lucios sau mat, dar în funcție de nuanțe. Victorian Green este în finisaj lucios. Reprezintă o idee chiar grozavă de amenajare a peretelui principal din baie.

www.progettocasa.ro

Cada Retro Knief este una de tip freestanding de la Progetto Casa, dar cu un design pe cât de retro, pe atât de… nou. Forma aleasă pentru baza căzii imită postamentul cu talie al sculpturilor monumentale, fiind o noutate pentru un astfel de obiect al băii. Dimensiunile: 1800x850x630 mm.

www.progettocasa.ro

Brick Scirocco este un model de calorifer pentru perete cum sigur nu ați mai văzut. Pe cât de suplu, pe atât de reliefat, lăsând impresia unei piese ornamentale pline de originalitate, în niciun caz semănând cu un calorifer. Designul este semnat de Marco Bazadonne, iar variantele cromatice sunt numeroase. Se pot realiza chiar și combinații nu doar la nivel de culoare, ci și de amplasare.

www.progettocasa.ro

Oricare dintre produsele Progetto Casa poate fi comandat online. Cine dorește să comande direct la magazin, este îndrumat ca în prealabil să trimită un mail la adresa info@progettocasa.ro.

Publicitate