logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Entourage – mobilă din România pentru Europa

Una dintre fabricile de mobilă care reprezintă țara noastră la marile târguri internaționale de mobilă este Entourage Furniture. În ciuda faptului că ne reprezintă cu succes, nu e prea cunoscută clientului final din România.

entourage_set_masa-5168
Mobilă realizată pe comandă în România pentru toată Europa/Entouragefurniture.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Aprilie 2020

Și asta pentru că Entourage Furniture lucrează în special pe proiecte mari din domeniul ospitalității. Au fost prezenți anul acesta la târgul din Köln, imm-cologne, iar pe site-ul lor găsiți produse de design cu adevărat competitive la nivel european. S-au specializat în furnizarea de soluții moderne pentru amenajarea de spații comerciale și tip HoReCa, fiind recunoscuți pentru colecții variate, de la modele inovatoare de dressinguri până la colecții de dining, living și corpuri de iluminat.

Compania Entourage Furniture a fost înființată în anul 2014 în Cluj și se definește drept un producător de mobilier în stil modern. Au pornit în forță, realizând mobilă la comandă pentru clienți din aproape întreaga Europă. În paralel, au dezvoltat și o colecție proprie cu design inspirat din nevoile clienților, colecție pe care o înnoiesc anual și o expun la târgurile internaționale. Folosesc materiale de cea mai bună calitate, preferatele fiind oțelul, marmura și lemnul natural.

Succesul afacerii lor? Simplu: oferă soluții potrivite fiecărei nevoi specifice în parte.

www.entouragefurniture.com
www.entouragefurniture.com
www.entouragefurniture.com

Publicitate