logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cele mai colorate paturi de la Ami White

Despre Ami White am mai scris. E vorba despre un producător de paturi, de tot mai mare succes, din Timișoara.  Paturile sunt de calitate din punctul de vedere al materialului, execuției și personalizării. Sunt paturi de tip BoxSpring. Fiecare model se personalizează la maximum.

amiwhite-4403
Paturi de lux realizate pe comandă/Amiwhite.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 August 2019

Dincolo de avantajele unui pat matrimonial personalizat pe nevoile ambilor parteneri, paturile Ami White au și marele avantaj al culorilor – o gamă îndrăzneață de culori pe o piață obișnuită cu paturi în tonuri neutre. Am ales trei modele de pat Ami White capabile să dea tonul atmosferei din dormitor prin simpla lor culoare.

amiwhite.com
Hampton Cristal face parte din colecția de paturi de lux Ami White, fiind un model pe cât de clasic ca stil, pe atât de contemporan prin culoarea vișinie. Nuanța intensă a tapițeriei impune această piesă de mobilier în rolul de vedetă a dormitorului, completând designul elegant al tăbliei. Cele două saltele sunt acționate prin comandă electrică, partea lui, respectiv partea ei fiind personalizate în mod diferit.

amiwhite.com
Fluture Pink este un pat în stil modern, cu mici tușe romantice. Simplitatea designului e completată de culoarea roz pastelată, primăvăratică, ce are puterea de a da un plus de luminozitate dormitorului. Forma ușor rotunjită a tăbliei inspiră confort, amintind într-adevăr de delicatețea fluturilor. Patul are o garanție de zece ani.

amiwhite.com
Yasmin Coral se înscrie în aceeași colecție de lux Ami White, fiind un model de pat tapițat al cărui design este o combinație a celor două modele de mai sus. Tăblia are marginile rotunjite, dar dimensiunea este una impunătoare, făcând trecerea de la stilul minimalist la cel clasic. Culoarea personalizează acest pat într-atât de bine, încât restul pieselor de mobilier din dormitor trebuie alese cu grijă.
Fiecare dintre aceste modele de pat Ami White se personalizează la nivelul dimensiunilor, saltelei și tipului de tapițerie preferat de client.

Publicitate
Publicitate