logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Shelf – fotoliu cu rol de bibliotecă!

Mobilierul transformabil și mobilierul multifuncțional au apărut din nevoia omului modern de a valorifica la maximum spațiul de care dispune, dar și din dorința de a folosi o singură mobilă în cât mai multe feluri. Shelf este un fotoliu care duce lucrurile mai departe decât oricare altul.

shelf-4404
Mobilier care inspiră pofta de citit/Transforms.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 August 2019

Disponibil în colecția unui furnizor de mobilă transformabilă, Shelf reprezintă chiar o surpriză. Este un fotoliu fix, dar care poartă două funcții majore: asigură un loc de șezut, dar dispune și de o încărcătură specială: rafturi de bibliotecă. Modelul Shelf de la Transforms chiar e o noutate pe piața din România.

Shelf cumulează funcția de fotoliu cu cea de bibliotecă, nu foarte spațioasă, dar suficient cât să ai la dispoziție cărțile pe care urmează să le citești o bună bucată de vreme. Stilul este cel clasic, oricât de modern ar fi ca funcție, designul rămâne unul tradițional, foarte decorativ.

Privit din față, Shelf este un fotoliu din lemn alb, prevăzut cu perne moi de șezut și spătar, dar privit din spate, este o adevărată piesă de bibliotecă cu trei rânduri de polițe. În acest fel, colțul de bibliotecă este inclus fotoliului, iar locul acestei piese este undeva în centrul încăperii, în apropierea unei ferestre, dar în niciun caz lipit de perete. O idee tare simpatică!

www.transforms.ro
www.transforms.ro

Publicitate