logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dandelion – cortul surpriză din camera copilului

Joacă, prietenie, copilărie. Despre asta e vorba în echipa Dandelion. Ai la dispoziție câteva dintre cele mai în trend produse pentru copilul tău, fie că vorbim de corturi indoor, jucării sau alte accesorii pe care cel mic visează să le aibă la el în cameră.

dandelion-4091
Corturi pentru camera copilului/Dandelion-store.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Mai 2019

Astăzi vorbim despre acele corturi indoor pe care mai toate revistele internaționale de design interior le promovează în diverse variante de design, funcționalitate și estetică. Dandelion este o firmă din România, fondată de două tinere ambițioase și pline de energie. Andreea și Adina au obosit să vadă cum românii aruncă banii pe accesorii de tot soiul pentru camera copilului, accesorii de serie, ce nu prezintă decât o scurtă perioadă de garanție, fiind dintre acele produse pe care le folosești o dată sau de două ori apoi le înlocuiești. Din această pornire, a apărut Dandelion, un atelier de confecționare de produse rezistente pentru camera copilului.

www.dandelion-store.ro
Culoarea preferată a copiilor: galbenul!

Spre exemplu, corturile Dandelion pentru interior sunt disponibile într-o gamă foarte variată de design și cromatică, atrăgându-i pe cei mici în crearea unei lumi fantastice la interiorul lor. Indiferent de dimensiune, înălțime și dotări interioare, corturile Dandelion pentru camera celui mic sunt inspirate din dorința părinților de a-și îndrepta copiii spre activități sănătoase precum cititul, învățatul, socializarea, jocurile inteligente.

www.dandelion-store.ro
Loc de citit

În ce privește gama de culori ale corturilor Dandelion, predomină culoarea galbenă, preferata copiilor. Modul de montare este unul simplu, nu presupune eforturi dificile, iar instrucțiunile pentru montaj sunt incluse în pachetul cortului. Modelele sunt imprimate și pe husa exterioară a cortului, creând cu adevărat o lume de basm pentru cei mici. Materialele sunt prietenoase de mediul, iar dimensiunile acestui tip de cort îl recomandă pentru a fi folosit la interiorul camerelor de copii. O adevărată sursă de creativitate!

www.dandelion-store.ro
O provocare pentru camere de fetițe istețe

Publicitate