logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Rustic World: specialiștii lemnului în mobila de grădină

Rustic World este un producător de mobilier pentru grădină, din Cluj Napoca, specializat în lucrul cu unul dintre cele mai naturale și trainice materiale: lemnul masiv. Produsele din colecțiile Rustic World sunt cu adevărat rustice, dar nu numai. Sunt și inedite sub aspectul reinterpretării designului.

rustic_world-4086
Mobilier fain din lemn masiv/Rusticworld.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Mai 2019

Piesele de mobilier create de Rustic World sunt special destinate grădinii, asigurând confort și relaxare pentru întreaga familie, de la cei mici până la cei mai în vârstă. În oferta Rustic World intră pe lângă mese și bănci, foișoare pentru toată familia, saune și balansoare. Nouă, în redacția Magmob, ne-au atras atenția în mod special trei tipuri de produse pentru grădină:

Balansoar din lemn cu două locuri. O piesă de mobilier outdoor care poate înlocui cu succes acele piese deja obișnuite prin mai toate curțile școlilor sau parcurile, confecționate din plastic. Balansoarul de la Rustic World reinterpretează vechiul balansoar din copilăria românească a anilor ’80, acela cu doar două locuri aflate la extremele piesei; este creat din lemn natural de pin, molid sau brad și are o lungime de 3 metri. Finisajul depinde de preferințele clientului. Preț: 800 de lei.

www.rusticworld.ro

Ciubărul din lemn. O combinație rustică de saună și aer liber, creată cu gândul la petreceri  vesele. Cine dorește să facă saună sub cerul liber și într-un cadru natural netulburat estetic poate opta pentru acest tip de saună cu aspect de ciubăr, confecționat din lemn de molid uscat, dotată cu sobă submersibilă din inox. Ciubărul se poate realiza pe comandă pentru 6, 8 sau 10 persoane. E prevăzut cu capac. Prețul este redus zilele astea, de la 7000 de lei la 6000 de lei.

www.rusticworld.ro

Leagănul din lemn rotund. Într-o singură piesă de mobilier outdoor sunt cuprinse mai multe produse destinate copiilor dornici de joacă în aer liber. Se pot juca trei copii în același timp cu această piesă de la Rustic World, ceea ce o recomandă atât pentru grădinile private, cât și pentru cele ale pensiunilor sau hotelurilor. Leagănul e confecționat din lemn rotund, tratat contra intemperiilor. Preț: 1750 lei.

www.rusticworld.ro

Pe lângă toate aceste produse, echipa Rustic World realizează și mobilier pentru grădină la comandă, după preferințele funcționale și estetice ale clientului.

Publicitate