logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Multimo propune biroul ascuns

Mini Office și Compact Office sunt două propuneri de mobilier inteligent pe care Multimo, anterior cunoscut sub denumirea de Monello, le aduce în România. Gama lor de produse acoperă necesitățile de amenajare a livingului, dormitorului și biroului, adresându-se în mod special celor care locuiesc în spații cu suprafețe restrânse.

multimo-4083
Biroul de acasă, sub forma unei piese pline de surprize/Mobilierinteligent.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Mai 2019

Așadar, dacă locuiești într-o casă nu tocmai încăpătoare și mai și lucrezi de acasă, cu siguranță ai să consideri cele două modele de birou ascuns de la Multimo drept o invenție minunată!

www.mobilierinteligent.ro
www.mobilierinteligent.ro
www.mobilierinteligent.ro
Mini Office este o piesă de mobilier foarte practică, și pe atât de puțin pretențioasă ca spațiu. Are forma compactă a unui cub plin de surprize: este dotat cu spațiu interior pentru imprimantă, iar blatul de lucru pentru laptop se extinde pe perioada lucrului, în rest stând de asemenea ascuns sub forma a două sertare discrete. Mini Office de la Multimo e prevăzut cu roți, fiind deci simplu de mutat în orice colț al casei ai nevoie. În poziție închisă, Mini Office are următoarele dimensiuni: 75,5 cm x 90 cm, înălțimea fiind de 52 cm, dar crescând la 63,5 cm prin folosirea extensiei pentru laptop.

www.mobilierinteligent.ro
www.mobilierinteligent.ro
www.mobilierinteligent.ro
Compact Office reprezintă un model de birou ascuns și mai grozav. Sub forma unui dreptunghi înalt, cu aspect de comodă modernă, Compact Office ascunde nu doar spații de depozitare sub forma mai multor sertare, ci și extensie de lucru pentru laptop și scaunul de birou, încadrat perfect între sertare atunci când nu e folosit. Cu ajutorul acestui model de birou pentru acasă, ai practic toate elementele unui mobilier office într-o singură piesă inteligentă.

Produsele Multimo pot fi comandate online.

Publicitate
Publicitate