logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Foldo Bebe – pătuț ECOLOGIC!

Atelierul Foldo ne-a pregătit o surpriză – mobilierul din carton se extinde și în camera copilului. După un întreg set de mobilă eco pentru living și dormitor, Foldo vine și cu soluții de amenajare pentru camera copilului. De fapt, a bebelușului.

www.foldo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Iunie 2017

Mobilierul din carton este tot mai la modă din mai multe puncte de vedere; raport calitate/preț, prietenos cu mediul înconjurător, ușurarea mutărilor, rezistență, modularitate. Echipa Foldo a lansat acest gen de mobilă cu circa doi ani în urmă, bucurându-se de succes în special în rândul tinerilor. Tot pentru ei este și acest pătuț denumit Bebe.

De altfel, pătuțul a fost inspirat creatorului său, Nicolae Baciu, de vestea că urmează să devină tătic pentru a doua oară. Pătuțul este ideal pentru bebelușii de până la șase luni, și merge pe ideea finlandezilor: bebelușii au nevoie de mobilier 100% natural, iar părinții au nevoie să deplaseze pătuțul de bebeluș cât mai ușor posibil.
Calitățile pătuțului Foldo Bebe: simplu de asamblat (nu durează mai mult de un minut), greutate redusă (3 kg), preț avantajos, funcție de balansoar inclusă, 100% ecologic (carton ondulat), posibilitate de returnare ăn termen de 30 de zile.

www.foldo.ro

Piesa de mobilier nu este încă pe piață, ci va fi disponibilă la capătul unei campanii de crowdfunding ce se va derula începând cu data de 30 iunie 2017.

www.foldo.ro

www.foldo.ro

Publicitate