logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ami White – pat electric, pe măsurile tale!

Iată ceva destul de nou în România: paturi electrice, realizate după modelul american tradițional, adică la o înălțime considerabilă. Producătorul este Ami White, din Timișoara, iar partea cea mai frumoasă este că paturile se personalizează ca dotări electrice și dimensiune după fiecare client în parte.

ami_white2-2572
Paturi cu adevărat adaptate nevoilor fiecărui client / Amiwhite.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Iunie 2017

Este un concept oarecum nou în România. Aceste paturi se execută pe măsura clienților, ceea ce duce personalizarea acestui tip de mobilier la maximum. Paturile matrimoniale cu saltele twin se realizează adaptat la înălțimea și greutatea fiecăruia dintre cei doi parteneri ai cuplului, asigurând un somn ideal pentru doi oameni diferiți în același pat.

Spre exemplu, patul standard electric Box Spring Black Tulip de la Ami White este definiția relaxării în orice poziție. Tapițeria este într-o nuanță originală, de violet închis. Patul se compune din două saltele individuale, fiecare fiind dotată cu propriul sistem electric de schimbare a poziției. Înălțimea totală a acestui pat atinge 135 cm, în vreme ce partea de șezut este disponibilă la înălțimea de 61 cm.

Avantajele paturilor Ami White – sunt lucrate manual, au funcții electrice incluse, se personalizează dup gusturile și gabaritul clienților, au ca obiectiv satisfacerea unui grad de confort superior în raport cu alte oferte ale pieței.

www.amiwhite.ro
Personalizare extremă, nu doar la nivel de aspect, ci și la nivel de funcții și confort

www.amiwhite.ro
Poziții diferite ale saltelelor, în funcție de activitățile cuplului. Ea vrea să citească seara în pat, el preferă să adoarmă imediat.

Publicitate
Publicitate