logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ford a creat pătuțul care-ți adoarme copilul

Max Motor Dreams este una dintre cele mai simple și totuși revoluționare soluții de mobilier pentru copii, proaspăt lansată. Adică un pătuț pentru bebeluși, inspirat și dotat cu tot ce îi face pe cei mici să adoarmă imediat în mașină.

www.fordmaxmotordreams.com
Max Motor Dreams - experiență auto pentru bebeluși / Fordmaxmotordreams.com
Andreea Chiru  |  12 Aprilie 2017

Max Motor Dreams se află în faza de prototip, dar se anunță drept una dintre marile invenții în materie de mobilier. Urmează faza de testare. Aparține companiei Ford, reprezentanța din Spania, și a apărut ca urmare a unei cercetări de piață ce a dovedit că atmosfera unei plimbări cu mașina este cea mai bună soluție pentru a adormi copiii foarte mici. Există probabil și la noi în țară părinți ce pot atesta că bebelușul lor doarme cel mai bine nu acasă, ci în mașină, în timpul mersului.

Max Motor Dreams este, așadar, un pătuț de copii dotat cu lumini, sistem de mișcare și chiar de sonorizare ce simulează perfect condițiile unei plimbări cu mașina. Sistemul de lumini LED de culoare portocalie reproduce fidel atmosfera corpurilor de iluminat stradale, iar un mecanism atașat sub pătuț asigură mișcări ușoare, inspirate de cele specifice mersului cu mașina; cu ajutorul unei aplicații pentru telefon, acest sistem poate reda exact mișcările reale ale celei mai recente plimbări cu mașina.

Pătuțul este completat cu difuzoare ce scot sunete de motor pentru desăvârșirea unei experiențe auto chiar în camera copilului.
Să sperăm că trece de la faza de prototip la cea de serie și va ajunge cât de curând și-n România!

www.fordmaxmotordreams.com
Lumini, zgomot, mișcare – într-un pătuț fermecat

www.fordmaxmotordreams.com
Pătuț cu beneficii auto pentru cei mici

Publicitate
Publicitate