logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Blaturile Technotop, în noi variante de culoare și model

Anul 2017 începe cu noutăți de la Kastamonu: sunt disponibile pe piața din România nouă decoruri şi două structuri absolut noi în colecția de blaturi Technotop. Ceea ce înseamnă un plus de diversitate cromatică și estetică pentru casa ta.

www.kastamonu.ro
Kastamonu introduce noi culori la tine în casă!
Andreea Chiru  |  13 Aprilie 2017

Blaturile Technotop sunt create din plăci de PAL, laminate prin procese de presare și termoformare. Principalele caracteristici sunt rezistența și durabilitatea, și se întrebuințează atât în bucătărie șî baie, cât și în alte spații ale locuinței, în funcție de nevoile fiecăruia.

Vechea gamă de blaturi Technotop de la Kastamonu este însă completată, iar noile variante de culoare și model reflectă cu multă imaginație cele mai recente tendințe de design prezentate la târgurile și expozițiile de profil din toamna anului trecut – culori puternice, modele supradimensionate de marmură și mozaic, decoruri industriale de beton etc.  Există trei variante de subcolecție: Wood Decor, Fantasy Decor și Uni Colors.

www.kastamonu.ro
Technotop Fabtasy Decor

www.kastamonu.ro
Technotop Uni Colors

www.kastamonu.ro
Technotop Wood Decor

Este disponibil în România și un nou decor metalic care completează subcolecția deja bine-cunoscută românilor. O altă noutate: Kastamonu Romania vine în sprijinul micilor producători și distribuitori, ajustând politica de comenzi minime la blaturile de lucru. Așadar, clienții Kastamonu au acum mai multă flexibilitate, comanda minimă de blaturi de lucru fiind de doar două bucăți.

Publicitate
Publicitate