logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Idea Hobby – mobilier de personalizat cu cel mic

Să amenajezi camera copilului poate fi o joacă la propriu, mai ales dacă alegi să o faci împreună cu copilul tău. Există un site de mic mobilier și accesorii pe care le poți cumpăra și decora după bunul plac al celui care le va și folosi.

idea1-4992
Când personalizarea mobilierului devine pasiune/Ideahobby.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Februarie 2020

Iată o idee de afacere pe placul părinților și copiilor: mobilier în stare naturală și produse pentru decorare. Activitatea în sine se face acasă.

Despre Idea Hobby
Idea Hobby este un furnizor de piese de mobilă și decorațiuni care pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse ce pot fi personalizate chiar de cei care le achiziționează. Pornind de la mic mobilier, Idea Hobby ajunge până la pachete cu bucățele de marmură care se pot lipi pe suprafețe plane, pentru decorarea oglinzilor, cutiilor, chiar meselor dacă așa se dorește. Înființat în 2009, ca distribuitor de materiale de artă, produse meșteșugărești și decorațiuni pentru casă, Idea Hobby s-a transformat în cel mai mare magazin online de acest tip din Bulgaria. Din 2013 a devenit producător de piese de mic mobilier și accesorii pentru casă, create numai din lemn de calitate – adică, produsele ce urmează a fi decorate de fiecare proprietar în parte.

Produsele Idea Hobby
Spre exemplu, pentru camera copilului, dar nu numai, se pot cumpăra piese de mic mobilier, cum ar fi scaune, măsuțe, etajere, dar și accesorii pentru casă, cum ar fi tăvițe, cutii, lăzi, rame foto. Sunt disponibile în variantă nedecorată, urmând ca fiecare dintre clienți să aleagă culorile și modelele potrivite pentru decorarea lor. Produsele de decorat – matrițe, lacuri cu efecte diverse, vopsele, foițe etc. – sunt disponibile pe același site, ceea ce simplifică întreaga activitate. Piesele de mobilier și accesoriile de la Idea Hobby au design modern, cu unele accente clasice care inspiră dorința de a le decora ca într-o joacă.

www. ideahobby.ro
www. ideahobby.ro
www. ideahobby.ro
www. ideahobby.ro

De curând, Idea Hobby și-a deschis magazin online și pentru clienții din România. „Colecțiile noastre actuale și varietatea bogată de materiale creative la prețuri competitive vă vor inspira imaginația și vă vor aduce o adevărată satisfacție din faptul că veți putea crea frumuseți cu propriile dvs. mâini!”, se arată pe site-ul Idea Hobby.

Publicitate
Publicitate