Idezio: SUPERsoluție de dressing

Dressingul este acel spaţiu devenit de-a dreptul vital în casele moderne de azi. Cuvântul ne duce cu gândul la o adevărată încăpere, inaccesibilă multor locuinţe strâmte, dar în realitate, poate fi un dulap inteligent.

 +2
Dressing Look din MDF vopsit lucios, cu uşi batante - Idezio.ro
  |  

Pentru cei care nu dispun de spații generoase, dulapurile foarte bine organizate sunt binevenite. Iată ce ne propun designerii Idezio: dressingul Look este un dulap modern, a cărui compartimentare poate satisface nevoile unui cuplu urban. Look aduce o pată de culoare oriunde este amplasat și poate fi așezat chiar și în dormitor. Datorită designului şi funcţiei practice, joacă rolul unui adevărat dressing spaţios.

 +2 www.idezio.ro Dressing de la Idezio din MDF cu uşi glisante


Fronturile dressing-ului Look sunt realizate din TSS important din Italia, cu finisaj Yosemite, iar carcasa exterioară și sertarele sunt din MDF vopsit într-o nuanță îndrăzneață de galben. Dressingul este prevăzut cu sertare Tandem cu glisare ușoară și silențioasă. Pentru un plus de vizibilitate în diminețile în care îți cauți somnoros ținuta, dulapul Look este prevăzut cu sistem de iluminare LED. Ca să nu mai vorbim că modelul expus în showroom-ul IDEZIO – o soluție de amenajare diferită, adaptată unui ambient original și modern, se vinde cu un discount de 50%.


Aramis Feeling - saltea cu levănțică naturală!

Aramis Feeling a lansat la începutul acestei primăveri o saltea care transformă somnul într-o experiență a odihnei în sânul naturii. Levănțica este secretul major al acestei saltele, înscrise în colecția Lavender Mousse.

 +2
Aramis Feeling ascunde levănțică naturală în saltele
  |  

Aramis Feeling are o surpriză aromată pentru nopțiile românilor. Colecția Lavender Mousse s-a îmbogățit cu un nou model de saltea - Pocket Springs Memory. I-am putea spune chiar saltea deșteaptă, dar este în egală măsură și aromată.

Salteaua Pocket Springs Memory a fost inspirată din atmosfera relaxantă a serilor de primăvară și adaptată nevoilor de odihnă nocturnă. Acest model Aramis Feeling al colecției Lavender Mousse miroase a levănțică și are un sistem de 600 de arcuri împachetate individual, combinate cu un strat suport și un strat confort.

 +2 MagMob Levănțica, aroma odihnei desăvârșite

Salteaua Pocket Springs Memory are un nivel de fermitate mediu, fiind concepută pentru românii ce doresc o relaxare fizică desăvârșită. Salteaua este dotată și cu sistem de aerisire, pentru a preveni încălzirea corpului.

Ca design, salteaua Pocket Springs Memory reflectă inspirația florală, are desenate floricele de levănțică. În plus, husa matlasată a saltelei ascunde săculeți cu levănțică adevărată, într-o bordură textilă de culoare mov. Aromele primăverii ne vor însoți deci și în lumea viselor. Odihnă plăcută!


MariaProduction - spații de depozitare ROMANTICE

MariaProduction a lansat anul acesta o colecție absolut specială de mobilă pentru romantici. Este și estetică, și practică - pentru că e vorba despre spații de depozitare, pe cât de funcționale, pe atât de personalizate.

 +4
Stilul romantic, disponibil în România prin MariaProduction - Habitissimo.es
  |  


MariaProduction este unul dintre producătorii de mobilă românească pe stil rustic, însă în anul 2016 a căutat să răspundă și românilor aflați în căutarea pieselor de mobilier din lemn masiv în stil romantic. Maria Production a lansat anul acesta o colecție de dulăpioare și noptiere din lemn masiv, vopsit în alb, dar cu accesorii în formă de inimioară - atât ca desen decorativ, cât și sub forma butonilor pentru sertare și uși.

 +4 www.mariaproduction.ro Dormitor romantic: noptieră pentru EA, de la MariaProduction

Maria Production a realizat noptiere personalizate pentru dormitorul matrimonial. Designul noptierelor este identic - din lemn de stejar, vopsit în alb, cu un sertar și o ușă - dar inimioarele diferă. Cea a doamnei este de culoare roz, cea a domnului este de culoare albastră. Tot pentru dormitorul matrimonial, MariaProduction are și un dulap dublu, cu uși și sertare, conceput pe același stil romantic.

 +4 www.mariaproduction.ro Dormitor matrimonial, în stil romantic: dulap dublu, cu inimioare

Pentru camera copiilor, MariaProduction a lansat un dulap de haine înalt, cu o ușă mare și două sertare la nivel inferior, din lemn masiv, vopsit alb, dar având inimioara într-o culoare ușor de integrat oricărui stil de design interior - argintie. Din dragoste pentru lemn!

 +4 www.mariaproduction.ro Camera copilului, în stil romantic


Szel-Mob: cele mai colorate dormitoare rustice

Deși adevăratul stil rustic presupune mobilier din lemn masiv în nuanțe cât mai apropiate de cele pământii, Szel-Mob produce mobilă pentru dormitor în culori aprinse și extrem de vesele.

 +11
Explozie de culori într-o piesă rustică - SzelMob.ro
  |  

STIL: Dormitoarele de la Szel-Mob sunt vioaie și tinerești, extrem de practice prin prisma pieselor de mobilier prevăzute cu spații de depozitare bine organizate și destul de numeroase. Szel-Mob respectă regulile de design ale stilului rustic, prin forme robuste, însă culorile sunt puternice, variate și iau ochii.

MATERIALE: Lemnul masiv de pin și stejar este baza de lucru a echipei Szel-Mob. Toate piesele de mobilă Szel-Mob se confecționează exclusiv din lemn masiv, ceea ce le asigură o viață îndelungată și o greutate apreciabilă. Încercați numai să împingeți un pat de la Szel-Mob! Nu prea veți reuși.

PIESE RUSTICE ŞI COLORATE


Noptierele Szel-Mob sunt capabile să dea întreg farmecul unui dormitor, prin cochetăria culorilor și designul ghiduș. Totuși, sunt piese de mobilier trainice, dotate cu spații de depozitare numeroase. Fiecare client alege culoarea preferată dintr-o gamă de 60 nuanțe puse la dispoziție de Szel-Mob.

 +11 www.szelmob.ro Noptieră rustică pentru vise electrizante

 +11 www.szelmob.ro Noptieră rustică pentru genul feminin

 +11 www.szelmob.ro Noptieră rustică cu funcție de comodă, plină de sertare!

 +11 www.szelmob.ro Noptieră rustică cu rol de vedetă, grație culorii intense

Paturile Szel-Mob dispun de cadru din lemn natural, uneori lăcuit, alteori vopsit, sunt prevăzute cu picioare și cu tăblii înalte, uneori și la cap, și la picioare. Câteva modele de paturi Szel-Mob au inclus un sistem de depozitare a așternuturilor sub forma sertarelor de pat. Culorile variază - unele sunt în nuanțe cât mai naturale, altele sunt vopsite în culori vii, pastelate.

 +11 www.szelmob.ro Pat rustic matrimonial, extrem de vesel

 +11 www.szelmob.ro Pat rustic, cu picioare înalte

 +11 www.szelmob.ro Pat rustic, cu dotări moderne: sertare cu butoni

Lădițele de zestre Szel-Mob sunt elementele cele mai autentice pentru stilul rustic, amintind de viața simplă de munte și fiind o soluție practică ce poate înlocui dulapul tradițional. Lădițele de zestre Szel-Mob se pot comanda ca piese rustice moderne (în combinații de culori neutre și cu un finisaj desăvârșit) sau piese rustice autentice (cu un finisaj antichizat și în culori pastelate, inspirate de stilul rustic provensal).

 +11 www.szelmob.ro O ladă de zestre, plină de secrete... vestimentare

 +11 www.szelmob.ro Lădiță de zestre rustică, în două culori

 +11 www.szelmob.ro Lădiță de zestre rustică, cu finisaj antichizat


Prestige Mob - saltele… aromate!

În căutarea somnului sănătos, un nou aspect revoluționează industria saltelelor din România - aromele. Prestige Mob pune la dispoziția românilor saltele prevăzute cu miros îmbietor de cocos și aloe vera pentru o desăvârșită stare de bine.

 +7
PrestigeMob și-a început activitatea ca producător de saltele cu arcuri în 1999 - PrestigeMob.ro
  |  

Din colecția de saltele gama Exclusiv de la Prestige Mob fac parte trei modele savuroase: Aloe Vera Pocket Memory, Aloe Vera Memory și Natural Cocos. Fiecare saltea PrestigeMob are propriile calități care o individualizează și diferențiază de celălalte două.

Salteaua Aloe Vera Pocket Memory are o grosime de 28 cm și se pliază pe cele cinci zone ale corpului uman diferit, răspunzând în mod personalizat fiecărei necesități în parte, din punct de vedere al elasticității. Salteaua Aloe Vera Pocket Memory de la PrestigeMob se adaptează perfect greutății, temperaturii și formei corpului uman, asigurând o poziție sănătoasă pe timpul nopții și deci un somn odihnitor. Materialul textil ce îmbracă salteaua este antibacterian și antialergic, tratat cu extract de aloe vera pentru a asigura o stare de relaxare bazată pe beneficiile acestei arome proaspete.

 +7 www.prestigemob.ro Model de saltea Aloe Vera Pocket Memory

 +7 www.prestigemob.ro Salteaua cu aloe vera în variantă de pocket memory este mai groasă datorită sistemului de ventilare a țesăturii

Salteaua Aloe Vera Memory de la PrestigeMob este ușor mai groasă, de 30 cm, și urmărește un echilibru deplin între nevoia unui somn odihnitor și necesitatea unei saltele dure care să protejeze sănătatea coloanei vertebrale. Salteaua Aloe Vera Memory conține un amestec de vată și spumă special creat împotriva durerilor de ceafă și umeri. Materialul textil face parte din colecția 3D, cu accent pe extractul de aloe vera ce contribuie la o bună circulație a sângelui pe timpul somnului.

 +7 www.prestigemob.ro Model de saltea Aloe Vera Memory

 +7 www.prestigemob.ro Senzație de prospețime datorită extractului de aloe vera

Salteaua Natural Cocos de la PrestigeMob este ceva mai subțire, de 26 cm, răspunzând nevoilor celor aflați în căutarea confortului sănătos, adică a unei saltele care să asigure un bun raport între propritățile de elasticitate și rigiditate. Salteaua Natural Cocos este confecționată din spumă naturală de latex și fibră de cocos, ce asigură automat și o senzație aromată pe parcusul nopții. Textila este detașabilă, ușor de întreținut, tratată cu soluții antibacteriene și antialergice.

 +7 www.prestigemob.ro Saltea cu aromă de cocos pentru vise exotice

 +7 www.prestigemob.ro Model de saltea Natural Cocos