logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Rustic updatat – bibliotecă modulară

Până și stilul rustic se adaptează nevoilor de modularitate. Dovadă? Cea mai nouă bibliotecă pe care producătorul Maria Production a lansat-o în cadrul târgului MobilaExpo.

Maria_production_biblioteca-1466
Rustic & modular - Mariaproduction.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Iulie 2016

Este vorba despre un corp de moblier din lemn masiv de rășinoase și care se potrivește în orice încăpere – cameră de copii, living, bucătărie și chiar cramă. Biblioteca este formată din mai multe cuburi, uşor de personalizat şi foarte practice sub aspectul depozitării. Cuburile care alcătuiesc biblioteca de la Maria Production răspund oricăror nevoie de funcționalitate și pot fi modificate de către clienți la ei acasă.

 

Cuburile au dimensiuni standard și sunt disponibile în variantă lemnului natural sau vopsite în culori alese, de asemenea, de cumpărători. Gama de culori diferă în funcție de locul și funcționalitatea pe care fiecare român o va da corpului de mobilier acasă. Per ansamblu, biblioteca din cuburi este foarte rezistentă datorită lemnului din care e confecționată și are un design vesel și tineresc.

Biblioteca modulară de la Maria Production este o noutate în cadrul stilului rustic, de regulă masiv, tradiţional, uneori conservator. Această piesă de mobilier a fost însă adaptată epocii moderne şi se potriveşte chiar şi unei amenajări în afara stilului rustic.

Publicitate