logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Design Acustic: decorațiune și soluție contra zgomotului

Noutate pe piața din România: panouri acustice menite a clarifica sunetul, a-l curăța de acele zgomote pe care le percepem sub forma unui zumzet obositor, în cele mai multe dintre spațiile publice.

Design_Acustic-1465
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Iulie 2016

Cei de la Design Acustic propun românilor această soluție inedită pentru spații de la cele mai mici până la cele mai mari – birouri deschise, spații comerciale, biblioteci publice, studiouri de înregistrare, restaurante și chiar dormitoare pentru grădinițe.

Mod de funcționare: panourile se prind pe pereți în punctele reflexive și opresc zgomotul de fundal, îmbunătățind calitatea sunetelor dintr-o încăpere. Cu cât încăperea este mai mare, cu atât e nevoie de mai multe panouri. Partea bună este că sunt disponibile într-o gamă variată de forme și culoare ce le fac ușor de transformat în adevărate decorațiuni murale.

Am cunoscut echipa Design Acustic la târgul Mobila Expoo din acest an şi am probat noi înşine calitatea panourilor contra zgomotului. Standul Design Acustic a fost cel mai relaxant, sub aspectul propagării zgomotului general.

Publicitate
Publicitate