logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Happy Home: fotoliu pentru starea de bine

Orice living are nevoie de o pată de culoare. Dar atunci când pata de culoare vine și cu un design deosebit, înseamnă că vorbim despre fotoliul de la Happy Home. L-am văzut la târgul MobilaExpo și ne-am îndrăgostit de el pentru că este cochet, jucăuș și... românesc.

happy_home-1462
Un fotoliu jucăuș, ușor de integrat oricărei încăperi a casei - HappyHome.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Iulie 2016

Fotoliul Happy Home este disponibil în două variante de culoare, roșu și gri deschis. Modelul roșu este cel mai vesel și ne transmite o energie încărcată de folclor românesc și tradiție autohtonă. Picioarele înalte și structura de bază ale fotoliului sunt din lemn de fag, iar partea textilă este un material pur românesc în compoziția căruia intră fibre acrilice, bumbac și polietilenă.

www.magmob.ro
Se potrivește cu mobila elegantă

Modelul de țesătură în romb, cu nasturi îmbrăcați, al spătarului ne duce cu gândul la creațiile de artă populară românească, dar forma brațelor laterale înalte și protectoare amintește de un stil mai degrabă clasic decât etnic. Şi totuși, fotoliul Happy Home se combină de minune cu pernuțe decorative populare. Fotoliul poate fi folosit într-un colț de lectură, ca scaun de masă sau ca piesă pentru dormitor – adică în orice loc în care doriți să vă simțiți bine.

www.magmob.ro
Culoarea roșie revigorează orice amenajare, indiferent de stilul adoptat

Publicitate
Publicitate