logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Sambra: șezlonguri outdoor de efect!

Pentru că tot e vară afară și visați cu ochii deschiși la relaxare pe șezlong, la piscină sau într-o curte verde, vă prezentăm câteva dintre cele mai interesante modele de mobilă outdoor de la Sambra.

sambra_profil-1457
Clipe de răsfăț outdoor - Sambra.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Iulie 2016

Fie că suntem pentru o persoană, pentru cupluri sau chiar pentru grupurile de prieteni, fie că sunt de formă ovală sau dreptunghiulară, toate modelele de șezlong de la Sambra sunt din rattan de diverse culori, astfel că fiecare client își poate alege produsul inclusiv în funcție de nuanța care se potrivește spațiului său outdoor. Același model de șezlong este disponibil în mai multe nuanțe de culoare în ce privește împletitura de rattan.

Model Sambra SL 109 este un șezlong destinat clipelor de relaxare în grup. Forma ovală alungită îl recomandă ca și canapea, deși pernele asigură suficient confort încât să stați comod la plajă. Pernele șezlongului Sambra sunt dehusabile și detașabile, fiind confecționate din burete multistratificat.

www.sambra.ro
Şezlong Sambra 109 din rattan. Pentru prieteni

Model Sambra SL 108 este mai mult decât un șezlong – este un pat matrimonial mutat cu tot cu baldachin în spații outdoor private sau HoReCa. Cele două saltele sunt separate și se acționează individual, asigurând mai multe poziții de stat confortabil la plajă. Structura de aluminiu a șezlongului matrimonial este îmbrăcată în rattan.

www.sambra.ro
Şezlong Sambra 108 din rattan. Pentru romantici

Model Sambra SL 112 a fost conceput pentru spațiile outdoor cu piscină și reprezintă o piesă clasică de mobilier destinat orelor de plajă. Salteaua albă este îmbrăcată în husă ușor de scos și spălat, iar structura din aluminiu este acoperită cu împletitură de rattan.

www.sambra.ro
Şezlong Sambra 112 din rattan. Pentru un bronz de lux

Model Samba SL 114 reprezintă un șezlong vesel, de familie, unde se pot strânge mai multe persoane pentru a juca cărți, a savura un cocteil și a conversa sub căldura soarelui. Datorită designului luxos, acest șezlong din rattan poate fi folosit și ca o canapeluță cochetă într-o curte lipsită de piscină.

www.sambra.ro
Şezlong Sambra 114 din rattan. Stil canapeluță

Publicitate