logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

M’Art – cele mai colorate paturi

De la o vreme tot mai mulți dintre noi visăm la interioare cât mai colorate, pentru o stare de bună-dispoziție și pentru un plus de personalizare. Dar când vine vorba despre dormitoare colorate, cea mai bună soluție este mobilierul săsesc.

pat_rosu_cu_flori_albe-5863
Paturi pictate manual, pentru dormitoare colorate cu gust/Mobilapictata.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Aprilie 2021

Păstrând proporțiile recomandate de designeri, un dormitor trebuie să conțină o combinație de doar trei culori, folosite în procente inegale: 60% – 30% – 10%. Dar un dormitor cu adevărat colorat nu ține de combinarea a cât mai multe culori în ce privește mobila și accesoriile textile, ci ar fi suficient un pat pictat amplasat într-o încăpere amenajată în tonuri neutre. Iar paturile cele mai colorate le găsiți la M’Art, un atelier meșteșugăresc din Cisnădioara, care a ales încă de la înființare, în 2003, să se dedice mobilei tradiționale.

Materiale
Mobila poate fi comandată sau gata cumpărată, iar variantele lemnoase sunt de mai multe esențe: tei, stejar, fag, nuc. În ce privește culorile, e vorba de un fond de culoare la alegerea clientului, peste care se aplică modele dintre tradiționale săsești. Aplicarea se face exclusiv manual.
„Culorile de fond constând în vopsele pe bază de apă sunt și ele aplicate manual şi sunt șlefuite pentru a reda fibra, nodurile și nuanțele lemnului. Suprafeţele decorate astfel sunt apoi protejate prin acoperire cu mai multe straturi de lac în dispersie apoasă sau ceară dizolvată în uleiuri speciale.” – se arată pe site-ul M’Art.

www.mobilapictata.ro
www.mobilapictata.ro
charset=Ascii

Paturi colorate și durabile
Paturile M’Art se pot comanda în mai multe variante de dimensiune, dar și designul variază – pot fi paturi pe picioare, cu tăblii la cap și la picioare, sau paturi cu cadru direct pe podea. O mare atenție se acordă și formei tăbliei, de la cele mai simple, până la cele rotunjite. Pictura este atât de veselă și în combinații cromatice atât de complexe, încât un pat de lemn pictat de la M’Art poate fi amplasat într-un dormitor complet alb pentru a-l transforma într-unul plin de culoare.

Atelierul de paturi săsești se află în Cisnădioara, dar dispune și de o galerie de artă deschisă pe str. Turnului. Se pot trimite cereri de preț pentru mobila dorită printr-un email la adresa contact@mobilapictata.ro.

charset=Ascii
www.mobilapictata.ro
www.mobilapictata.ro

Publicitate