logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Dalin lansează Cubo

Cunoscut drept producător de mobilă tapițată în special pentru zona de living, Mobila Dalin dispune totuși de o colecție de paturi, de asemenea tapițate, care se bucură de succes. De fapt, e vorba de aceeași rețetă: structură din lemn, tapițerie plină de culoare, design original.

dalin_cubo_profil-5488
 Un model nou de pat de la Mobila Dalin - Cubo
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Iulie 2020

Cel mai nou model de pat de la Mobila Dalin poartă denumirea Cubo și impresionează prin combinația de simplitate și funcționalitate. Este un pat absolut modern, disponibil într-o mare varietate cromatică la nivelul tapițeriei. Patul Cubo de la Mobila Dalin are structura din lemn de fag, iar tăblia este confecționată din cadru metalic și lamele elastice din fag. Tocmai această tăblie reprezintă și un nou element de personalizare a patului Cubo – depinde de preferințele clientului să fie un model absolut simplu sau decorat cu un joc de forme curbe.

www.mobiladalin.ro
Pat Cubo, cu tăblie simplă
www.mobiladalin.ro
Pat Cubo, model cu tăblie decorată și picioare înalte

Un alt element de personalizare: picioarele. În varianta oficială lansată de Mobila Dalin, patul Cubo dispune de patru picioare robuste, de formă rotundă, ce conferă un plus de înălțime și eleganță. La cererea clientului, picioarele pot fi amplasate discret, încât să nu se vadă. Patul Cubo e prevăzut cu ladă de depozitare, tapițată integral și pe dinăuntru, și pe dinafară.

Ca dimensiuni, patul Cubo de la Mobila Dalin poate fi comandat în trei variante de salte: 140cmx200cm, 160cmx200cm, 180cmx200cm. Somiera e inclusă în prețul patului, salteaua trebuie achiziționată separat.

Publicitate