logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Magazinul cu tradiții: dulapul de perete revine!

Magazinul cu tradiții este o platformă online care se adresează producătorilor din România, invitând pe toți cei care creează piese de mobilier, în special piese de mobilier cu tradiție, să își prezinte colecțiile iubitorilor de artă și confort românesc.

dulap_perete_phillis-5486
 O tradiție de neuitat, cu aspect decorativ și funcție practică.
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Iulie 2020

Se pune accentul pe mobilierul pictat, respectând regulile de altădată care au și consacrat acest stil încărcat de emoție rustică. Tâmplari sau ateliere cu vechime pe piața producătorilor de mobilă se întâlnesc pe platforma Magazinul cu tradiții, oferind cumpărătorilor șansa de a avea în casă mobilier de valoare, din materiale naturale și cu un design tradițional.

Printre cele mai interesante piese de mobilier de pe platforma online Magazinul cu tradiții se numără dulapul de perete, o piesă de mobilier care-și păstrează nealterată funcția practică, dar prin împodobirea cromatică joacă inclusiv un rol decorativ. Dulapul de perete este mai mult decât un raft și mai puțin decât un bufet, are marele avantaj de a se prinde de perete – de orice perete – astfel că poate valorifica până și pereții cei mai nefolosiți ai casei. Există și variante de dulap de perete de tip colțar – fiecare dintre modele poate fi realizat pe comanda specială a cumpărătorului.

www.magazinul-cu-traditii.ro

Ca model, dulapurile de perete disponibile la Magazinul cu tradiții variază mult, de la dulapuri de tip raft până la dulapuri cu uși de sticlă sau chiar prevăzute cu cuier. Toate sunt pictate cu modele tradiționale, de regulă vegetale – după moda tradițional săsească, în combinații de culori ce transmit o atmosferă rustică.

Ca materiale predomină lemnul rășinos, dar la cererea clientului, dulapul de perete poate fi realizat și din lemn de tei, fag sau nuc. Calitatea lemnului e pusă în valoare prin folosirea unui finisaj adesea natural, cu ajutorul lacurilor pe bază de apă ce scot în evidență fibra și nuanțele lemnului. Peste pictură se adaugă cel mai adesea un strat de ceară dizolvată în uleiuri, pentru rezistență în timp.

Acest tip de mobilier este ideal pentru casele de vacanță, în special pentru cele din zonele montane, dar își pot găsi loc și în reședințe aflate în zonele de șes.

www.magazinul-cu-traditii.ro

Publicitate