logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Amenajare românească într-o casă din Tenerife

De cele mai multe ori e vorba de amenajări interioare în stil mediteraneean, realizate în țara noastră, însă am descoperit și un proiect exact invers. Echipa de designeri House Line din București are în portofoliu o amenajare realizată tocmai în Tenerife.

houseline_amenajare-5480
 Amenajare rezidențială, realizată de echipa HouseLine.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Iulie 2020

Este vorba despre o căsuță de vacanță cu suprafață nu foarte generoasă, dar care se bucură de tot ce e necesar pentru a crea o atmosferă relaxată, primitoare. Sursa de inspirație a proiectului este atmosfera insulei Tenerife, astfel că exteriorul și interiorul devin un tot unitar, completându-se armonios.

Apartamentul din Tenerife amenajat de designerii House Line dispune de un living, un dormitor, o baie și o bucătărie, iar stilul este o combinație discretă de clasic și modern, accentul fiind pus pe atmosfera de concediu. Culorile alese sunt cele tipic mediteraneene – turcoaz, ocru, oranj. Marile secrete care dau aerul exotic al amenajării sunt accentuarea luminozității prin folosirea oglinzilor.

Mobila este în stil modern, dar cu ajutorul unor piese de mic mobilier și accesorii practice în stil glamour, capătă un aer romantic, cald, de altădată. Designerii House Line au optat pentru canapea și pat tapițat din piele ecologică, ținând cont de temperaturile zonei și de nevoia de întreținere cât mai ușoară a acestor mobile. În schimb, noptierele sau consola sunt piese aproape extravagante, pline de strălucire și grijă la detalii. Nefiind o casă cu suprafață foarte mare, livingul a fost valorificat la maximum prin folosirea unor rafturi de perete pe post de bibliotecă.

La atmosfera de vacanță contribuie din plin accesoriile, atât cele textile, cât și cele decorative. De menționat că mobilierul a fost achiziționat din stocurile comercianților din Tenerife, nu este mobilierul unicat sau realizat pe comandă, și totuși rezultatul este unul încântător.

House Line are biroul de lucru în București și este condus de Aurelia Filip, designer și lector de cursuri de design. Specializarea este în amenajări de tip HoReCa, dar în portofoliul companiei se regăsesc și numeroase proiecte rezidențiale.

www.houseline.ro
www.houseline.ro
www.houseline.ro
www.houseline.ro
www.houseline.ro

Publicitate
Publicitate