Mobila Pastel – dressinguri din lemn masiv

Chiar dacă atelierele de mobilă pe comandă s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie, nu înseamnă neapărat și mobilă mai bună decât cea de serie. Dimpotrivă. De cele mai multe ori, aceste ateliere practică prețuri mai mici comparativ cu marile branduri pentru a atrage clienții. Dar prețul reflectă calitatea.

 +6
Când mobilă pe comandă înseamnă mobilă personalizată nu bugetului, ci spațiului/Mobilapastel.ro
  |  

Și așa ajungem să ne întrebăm ce ar trebui să însemne mobila pe comandă? Materiale slabe calitativ și estetic? Design „ieftin”? Finisaje neprofesioniste? Mobila pe comandă ar trebui să însemne materiale de calitate, design adaptat amenajării deja existente și dimensiuni personalizate spațiului. Am găsit o astfel de firmă de mobilă – Mobilă Pastel din Tulcea.

Echipa Mobila Pastel lucrează cu lemn de tei în special, dar la dorința expresă a clientului lucrează și cu lemn masiv din alte esențe. Pe partea de design, clienții sunt consiliați de un designer, astfel ca piesa comandată chiar să fie una reușită. Ceea ce îi diferențiază de magazinele cu produse deja în stoc este varietatea de finisaje și cea la nivelul culorilor. Spre exemplu, dressingul, o piesă necesară oricărei case, și pe care cei de la Mobila Pastel au reușit să o facă cu adevărat pe comandă, mereu altfel, dar tot timpul ca scoasă din revistă. +6 www.mobilapastel.ro +6 www.mobilapastel.ro +6 www.mobilapastel.ro +6 www.mobilapastel.ro +6 www.mobilapastel.ro

Modelele de dressing executate de Mobila Pastel sunt din lemn natural, lucru pus în evidență prin finisajul ales de client, fie baițuri, fie culori deschise. Ușile dressingurilor sunt întotdeauna înalte și suple, ușor de mânuit (cu ajutorul accesoriilor de la Blum), dar în variante de design diferite, de la simple și cu tăblii frezate până la cele cu inserții de oglindă sau panouri perforate.

Sfatul echipei Mobila Pastel: dressingul trebuie configurat în funcție de necesități și spațiu existent, dar în așa fel încât să completeze amenajarea, nu s-o încarce. Mobila aceasta trebuie comandată nu pe nevoia bugetului, ci a spațiului.


În trend: fotoliul-șezlong!

Fotoliul-șezlong e acea piesă de mobilier pe care o admiri în mai toate magazinele de mobilă care se respectă. Arată îmbietor, este masiv și te uimește prin varietatea tapițeriei și a cromaticii. Ei bine, această piesă de mobilă poate deveni cel mai bun prieten al tău în timpul petrecut acasă.

 +4
Ce faci cu el, cât e de comod, de ce să-l ai acasă? Totul despre fotoliul șezlong/Somproduct.ro
  |  

Fotoliul-șezlong este o combinație de uz indoor și funcționalitate outdoor. Obișnuiți să zăcem pe șezlonguri numai în vacanță, la soare, uităm că această stare de maximă relaxare o putem experimenta și acasă, fie pentru somnul de după-amiază, fie pentru ora de lectură. Fotoliul-șezlong se potrivește cel mai bine stilului clasic în interpretare modernă, fiind o piesă masivă, dar atât de sofisticată prin varietatea modelelor de design, încât atrage imediat atenția. Ideal, locul fotoliului-șezlong este în living, sub lumina caldă a unui lampadar, în fața șemineului sau a televizorului.

Dar la fel de bine, fotoliul-șezlong își găsește locul într-un dormitor construit pe nevoia unui sanctuar, departe de gălăgia familiei, departe de grijile zilnice. Iată câteva modele de fotoliu-șezlong pe care le puteți achiziționa din România:

 +4 www.kalenda.ro Model Haris Haris de la Kalenda.ro este un fotoliu-șezlong modern, creat pe stil minimalist, curat, lăsând funcționalitatea să vorbească; forma cursivă, tradițională, e completată de o pernuță special creată pentru obținerea unei poziții sănătoase. Are structura din lemn masiv și pal și poate suporta o greutate de până la 130 kg.

 +4 www.acaju.ro Fotoliu șezlong Lord Lord de la Acaju.ro este un model și mai clasic la nivelul tapițeriei, îmbogățită de modelul cu bumbi. Acest fotoliu-șezlong are patru picioare, iar structura include arcuri sinusoidale din oțel elastic. Tapițeria e disponibilă într-o varietate mare de culori, iar ca material se recomandă pielea ecologică.

 +4 www.magazinuldemobilă.ro Fotoliu-șezlong Bahamas Bahamas de la Magazinuldemobilă.ro este conceput să ia ochii. Acest fotoliu-șezlong impresionează nu doar prin dimensiune, cât mai ales prin aspectul sofisticat de relaxant al tapițeriei, din piele ecologică de calitate premium și care dă impresia unei adevărate mașinării de făcut masaj. Fotoliul-șezlong Bahamas este disponibil numai pe comandă.
Acestea sunt doar trei dintre miile de modele de fotolii-șezlong care să transforme orice living sau dormitor într-o oază de tihnă.


Dandelion – cortul surpriză din camera copilului

Joacă, prietenie, copilărie. Despre asta e vorba în echipa Dandelion. Ai la dispoziție câteva dintre cele mai în trend produse pentru copilul tău, fie că vorbim de corturi indoor, jucării sau alte accesorii pe care cel mic visează să le aibă la el în cameră.

 +4
Corturi pentru camera copilului/Dandelion-store.ro
  |  

Astăzi vorbim despre acele corturi indoor pe care mai toate revistele internaționale de design interior le promovează în diverse variante de design, funcționalitate și estetică. Dandelion este o firmă din România, fondată de două tinere ambițioase și pline de energie. Andreea și Adina au obosit să vadă cum românii aruncă banii pe accesorii de tot soiul pentru camera copilului, accesorii de serie, ce nu prezintă decât o scurtă perioadă de garanție, fiind dintre acele produse pe care le folosești o dată sau de două ori apoi le înlocuiești. Din această pornire, a apărut Dandelion, un atelier de confecționare de produse rezistente pentru camera copilului.  +4 www.dandelion-store.ro Culoarea preferată a copiilor: galbenul!

Spre exemplu, corturile Dandelion pentru interior sunt disponibile într-o gamă foarte variată de design și cromatică, atrăgându-i pe cei mici în crearea unei lumi fantastice la interiorul lor. Indiferent de dimensiune, înălțime și dotări interioare, corturile Dandelion pentru camera celui mic sunt inspirate din dorința părinților de a-și îndrepta copiii spre activități sănătoase precum cititul, învățatul, socializarea, jocurile inteligente. +4 www.dandelion-store.ro Loc de citit

În ce privește gama de culori ale corturilor Dandelion, predomină culoarea galbenă, preferata copiilor. Modul de montare este unul simplu, nu presupune eforturi dificile, iar instrucțiunile pentru montaj sunt incluse în pachetul cortului. Modelele sunt imprimate și pe husa exterioară a cortului, creând cu adevărat o lume de basm pentru cei mici. Materialele sunt prietenoase de mediul, iar dimensiunile acestui tip de cort îl recomandă pentru a fi folosit la interiorul camerelor de copii. O adevărată sursă de creativitate! +4 www.dandelion-store.ro O provocare pentru camere de fetițe istețe


IKEA recheamă pentru reparații masa de înfășat/comoda SUNDVIK

Masa de înfășat/comodă SUNDVIK este în centrul atenției zilele acestea. Au fost incidente în casele clienților cu acest produs, iar IKEA atrage atenția asupra necesității respectării întocmai a indicațiilor de folosire.
Este vorba despre folosirea accesoriilor de siguranță, atașate fiecărui produs SUNDVIK în parte, pentru ca această piesă de mobilier să evite absolut orice risc de accidentare a copilului.

Mobilierul pentru copii trebuie folosit conform instrucțiunilor producătorului/IKEA.ro
  |  

IKEA îndeamnă toți clienții care au o masă de înfășat/comodă SUNDVIK să securizeze partea pliantă cu accesoriile de siguranță prevăzute. Dacă au fost pierdute sau rătăcite, clienții sunt rugați să contacteze IKEA pentru a primi gratuit altele noi.

IKEA a primit trei rapoarte de incidente în care partea pliabilă a mesei de înfășat/ comodei SUNDVIK s-a slăbit, iar copiii au căzut de pe masă. În cazul acestor incidente, piesele de siguranță nu au fost utilizate conform instrucțiunilor.

„Produsele sigure sunt întotdeauna o prioritate IKEA și regretăm să auzim despre aceste incidente, dar ne bucurăm, din ceea ce știm noi, că toți copiii sunt bine. IKEA a luat măsuri de precauție și va îmbunătăți în continuare comunicarea despre produse”, spune Emelie Knoester, Children’s Business Area Manager.

IKEA a observat că utilizatorii tind să utilizeze produsul ca pe o masă de înfășare pliabilă, zilnic și să nu utilizeze accesoriile de siguranță, conform instrucțiunilor. Scopul acesteia este de a fi folosită pentru schimbarea scutecelor celor mici. Al doilea rol este de mobilier pentru depozitare.

Ca măsură de precauție, IKEA anunță rechemarea acesteia pentru reparații. Toți clienții care au masa de înfășat/comoda SUNDVIK și care au rătăcit sau au pierdut piesele de siguranță  sunt rugați să contacteze IKEA pentru a primi gratuit altele noi. Clienții nu vor trebui să prezinte vreo dovadă pentru achiziționare, cum ar fi bonul fiscal.  

IKEA consideră că produsul este sigur atunci când este utilizat conform scopului și instrucțiunilor furnizate.


 


Culla Belly – pătuțul copilului se atașează patului matrimonial

Culla Belly pornește de la ideea unui leagăn pentru bebeluș, dar devine un pătuț în toată regula, pe care părinții îl pot atașa patului lor matrimonial. În acest fel, somnul celui mic poate fi supravegheat de mamă de-a lungul întregii nopți.

 +4
Culla Belly sau cum să dormi cu bebelușul aproape/Architecturelab.net
  |  

Creat de un cuplu de designeri din Italia, Andrea Garuti și Manuela Busetti, Culla Belly rezolvă o mare parte a problemelor pe care perioada primului an de viață al copilului le ridică pe timpul nopții. Bebelușul se trezește de mai multe ori pe noapte, iar mama îl alăptează și leagănă până îl adoarme la loc. Ideea pătuțului Culla Belly este ca pe timpul acestor reprize de trezire, mama să nu fie nevoită să se mai dea jos din pat. +4 www.architecturelab.net

Pătuțul Culla Belly se atașează marginii patului părinților, dar riscul ca bebelușul să alunece în patul matrimonial nu există; sistemul de prindere al pătuțului este unul simplu și asigură deplină stabilitate. Este disponibil în mai multe nuanțe de culoare, iar textura este una în relief, cu tipar geometric. Poate fi comandat în roșu, galben, verde, albastru, bej, portocaliu și există chiar și combinații cromatice între aceste culori. +4 www.architecturelab.net +4 www.architecturelab.net

Pătuțul Culla Belly reprezintă o soluție confortabilă nu doar pentru părinții care doresc să supravegheze somnul celui mic, ci este și o soluție pentru tinerii care locuiesc în garsoniere sau apartamente de două camere. Cel puțin, pe durata primilor doi ani de viață ai celui mic.