logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Pure Furniture – mobilă confortabilă din piele

Pielea este acel tip de material recomandat colecțiilor de mobilier cât mai sobre, masculine, oficiale. Le întâlnim în general în spații office, destinate uzului managerilor, contribuind la realizarea unei atmosfere pe cât de tradiționale, pe atât de impunătoare și... la modă.

pure_furniture_living-4133
Mobilă din piele, destinată relaxării/Purefurniture.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Mai 2019

Totuși, mobilierul din piele poate fi și altfel, adică confortabil. Am luat spre exemplu cazul unuia dintre cei mai de succes producători de mobilă din piele cu punct de lucru în România: Pure Furniture. Sunt prezenți la cele mai mari târguri dedicate industriei mobilierului din țară și străinătate cu standuri dintre cele mai convingător amenajate. În ultima vreme, Pure Furniture a dovedit că mobilierul din piele poate ieși din tipare, extinzându-se spre domeniul mobilierului confortabil, tineresc, modern.

www.purefurniture.com
Foarte multe modele de taburet tip otoman pot fi admirate în portofoliul Pure Furniture, în culori cât mai variate și în variante de design cât mai atipice. O astfel de piesă e de întâlnit mai puțin în birouri și mai degrabă în livinguri sau chiar dormitoare – deci în spații mai degrabă destinate relaxării.

www.purefurniture.com
Iată și o posibilitate de a integra mobila din piele amenajărilor dedicate în mod special interacțiunii prietenoase cu clientul: pe post de mobilier pentru servirea mesei în restaurante sau cafenele cu aer modern. Designul inspiră relaxare, invitând la socializare și clipe plăcute – două scaune înalte și o canapea dublă.

www.purefurniture.com
Și într-un bar cu accente rustice, mobila din piele de la Pure Furniture își face loc sub forma unui model de scaun pitic, numai bun de strâns prietenii împreună. În acest caz, mobilier din piele își pierde din gravitate, devenind o piesă de calitate, supersimpatică.
www.purefurniture.com

Cu puțin ajutor din partea unui specialist în amenajări, orice piesă de mobilă din piele își poate găsi loc într-o amenajare plină de ospitalitate.

Publicitate
Publicitate