logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Spoga+gafa 2019 – trendurile din industria amenajărilor outdoor

În perioada 1 septembrie 2019-3 septembrie 2019 va avea loc cea mai nouă ediție a târgului spoga+gafa. Suprafața destinată expozanților a fost deja rezervată în procent de 98% încă de pe acum. Vorbim de o suprafață de 230.000 mp și de 210 expozanți din 60 de state.

spogagafa4-4130
S-a stabilit data ediției 2019 a târgului spoga+gafa/Spogagafa.de
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Mai 2019

Impresionant, nu-i așa? Dincolo de participarea mare a actorilor din industria mobilei, accesoriilor și amenajărilor pentru spații outdoor, important este mai ales nivelul de inovație pe care îl are acest eveniment. Este locul în care se afirmă cele mai noi trenduri, cele mai îndrăznețe proiecte, cele mai interesante soluții. Anul acesta, tematica este despre spațiile verzi ale orașului: City Gardening. Pe scurt: grădinăritul urban. Un întreg pavilion, Pavilionul 6, este special dedicat acestei teme, incluzând aici soluții de irigare, creșterea plantelor și mobilier outdoor multifuncțional.

www.spogagafa.de
Ediția 2019 spoga+gafa marchează și o premieră: prima secțiune a evenimentului, dedicată în mod special producătorilor de plante, secțiune denumită Power of Plant Brands. Vor fi reluate și teme care s-au bucurat la ediția trecută de un real succes: bucătăria în aer liber sau grădinăritul… smart – tehnologii de iluminare a spațiilor verzi, soluții pentru irigare și întreținerea gazonului, mașini și unelte. Sunt preconizate mari schimbări în ce privește trendurile despre decorarea spațiilor outdoor.

Cea mai mare suprafață a spoga+gafa 2019 va fi însă dedicată segmentului de mobilier în aer liber, fie că vorbim de mobilă pentru relaxare și petrecerea timpului, mobilier pentru petreceri în jurul grătarului, mobilier de camping sau mobilier decorativ.

www.spogagafa.de
www.spogagafa.de
www.spogagafa.de

Spoga+gafa se desfășoară tradițional la Köln, în Germania, fiind organizat de Koelnmesse, în portofoliul căruia se regăsesc alte evenimente la fel de majore – imm Cologne, Orgatec, Interzum.
 

Publicitate