logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

“Mofturi” pentru un somn ca la carte

Indiferent dacă este iarnă sau vară, organismul nostru are nevoie de odihnă – deci trebuie să avem grija unui somn de calitate. Soluţii şi produse de top sunt oferite de brandurile autohtone, dar şi cele din afară. Să vedem care dintre ele se pretează nevoilor noastre!

*
Două straturi de spumă-suport care sporesc senzaţia de confort prin distribuirea uniformă a greutăţii şi susţinerea excelentă. 
Publicitate
Szeklerman  |  24 Septembrie 2015

De fiecare dată când ne confruntăm cu zile agitate şi devenim irascibili – în caz că nu avem alte probleme de sănătate – cădem de comun acord asupra acestei cauze: lipsa unui somn eficient. Poate nu trebuie să schimbăm întotdeauna salteaua, poate este de ajuns să ne dăm seama de unde provine problema noastră, să achiziţionăm câteva accesorii de dormit care vor îmbunătăţi radical calitatea somnului şi ne vom trezi mai odihniţi şi mai pregătiţi ca niciodată pentru noile provocări ale vieţii.

Chicago

Mobexpert
Saltea americană Chicago de la Serta » mobexpert.ro

Dacă cineva nu înţelege cât de importantă este o saltea în îmbunătăţirea calităţii somnului, trebuie să  încerce salteaua Chicago de la Serta – cel mai mare producător de saltele din lume – brand cunoscut pentru îndrăzneală, inovaţie şi un adevărat cult al odihnei. Chicago este o saltea confortabilă pe care greutatea corpului se distribuie uniform, iar susţinerea este ideală indiferent de poziţia în care dormiţi. Plasa Multispring cu arcuri Bonnell alcătuieşte un sistem de susţinere excepţional şi uniform, iar cele două straturi de spumă-suport sporesc gradul de confort. Fiecare parte a saltelei este acoperită cu un top din materiale elastice care oferă un confort excelent şi menţinerea unei temperaturi constante a mediului de dormit – care este doar una dintre calităţi. Înălţimea saltelei este de 32 cm, iar întreţinerea corespunzătoare a acesteia garantează o durată de viaţă ridicată.

Topper Dormeo Siena

Dormeo
Topperul oferă suport optim corpului precum şi senzaţia de răcoare, chiar şi în cea mai toridă noapte » dormeo.ro

Un accesoriu pentru saltea, uşor de folosit şi foarte util. Topperul cu gel Dormeo Siena asigură un somn mai comod, în condiţii mai răcoroase. Va transforma orice canapea într-un spaţiu de dormit mai comod şi mai sănătos. Nucleul ei este făcut din material Ecocell® adaptabil de 3 cm care oferă susţinere excelentă corpului. Datorită structurii sale celulare deschise, asigură susţinere fermă şi o aliniere perfectă a coloanei vertebrale. Stratul de un cm de spumă memorie cu SmartGel răcoros din învelişul topperului se adaptează formei şi temperaturii corpului. Granulele cu SmartGel introduse în miezul de spumă memorie nu lasă corpul să se supraîncălzească. Topperul va oferi confortul necesar şi în acelaşi timp va menţine suprafaţa de dormit răcoroasă în timpul somnului. Este disponibilă în trei mărimi: 80×190, 140×200 şi 160×200 cm, iar perioada iulie-august va fi una ideală pentru clienţii interesaţi, produsele beneficiind de reduceri estivale.

Pernă Schlaraffia Gel Vision

Dreamland
Perna cu gel oferă o susţinere oprimă pentru cap şi gât, termoregulator, antialergen şi antibacterian » dreamlandtudio.ro

Optaţi pentru o pernă cu multiple beneficii pentru organism şi care – în acelaşi timp – oferă un somn odihnitor. Datorită materialului termoregulator – bio gel –, temperatura corpului poate scădea chiar şi cu 5 grade C. Gelul are o bună proprietate de distribuire a sarcinii, susţine în totalitate vertebrele cervicale, ameliorând presiunea din coloana vertebrală. Este un accesoriu de dormit indispensabil, fiind recomandat persoanelor cu dureri de cap şi de gât, celor care suferă de calcifiere  a vertebrelor. De asemenea are însemnătate esenţială în prevenirea infarctului şi a comoţiei cerebrale.

Publicitate