logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Noptiere… tapițate!

Din nevoia de a face dormitorul o încăpere cât mai primitoare, cu atmosferă caldă, tot mai mulți producători de mobilă se axează pe mobilierul tapițat. În ultima vreme, nu doar patul poate fi tapițat, ci chiar și noptierele.

lentsor_profil-4526
Mic mobilier creat pentru dormitoare moderne/Mobilalentsor.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Septembrie 2019

Mobila Lent Sor este un atelier de mobilier la comandă din București, în al cărui portofoliu se regăsesc piese pentru living, bucătărie și dormitoare. Dormitoarele sunt exclusiv tapițate, iar colecțiile conțin toate elementele necesare acestei încăperi: pat, noptiere, banchetă și taburet.

Inclusiv noptierele sunt tapițate, în același tip de material textil și culoare precum patul și restul elementelor, ceea ce creează un aspect unitar, armonios. De la o colecție la alta, noptierele tapițate variază ca design, dimensiunile și designul fiind aceleași. Avantaje: personalizează dormitorul, completând patul în mod natural și transformându-l vizual într-o adevărată insulă de confort. Dezavantaje: curățarea nu este la fel de ușoară ca-n cazul noptierelor netapițate.

www.mobilalentsor.ro

Un alt element de mic mobilier care se potrivește perfect în această atmosferă creată de Mobila Lent Sor îl reprezintă taburetul decupat, al cărui design unic îl face aproape invizibil. De formă rotundă, taburetul tapițat este decupat în așa fel încât să se integreze perfect pe colțul patului, îmbrăcându-l, și dând impresia unei singure piese de mobilier.

www.mobilalentsor.ro

De asemenea, taburetele tapițate de la Mobila Lent Sor diferă cromatic în funcție de colecția de dormitoare din care fac parte.

Publicitate
Publicitate