logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Paturi din fier forjat, realizate în România

Patul din fier forjat este cel mai rezistent în timp dintre toate felurile de pat. Așadar, pentru cei care doresc să lase generațiilor următoare o mostră de mobilă veșnică am realizat un articol cu modele de  pat din fier forjat, confecționate în țara noastră.

pat_favi-4763
Paturile din fier forjat sunt cele mai rezistente/Favi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Decembrie 2019

Patul din fier forjat ca piesă de mobilier produsă în România se numără printre cele mai variate sub aspect de producători și modele. Se găsesc în mai multe culori și cel mai adesea se pot realiza pe comandă. Au cea mai îndelungată „speranță de viață” și cea mică șansă să se strice. Pot susține greutate mai multă decât un pat tapițat și, contrar așteptărilor, nu este deloc o mobilă masivă, greu de mutat/transportat.

E drept că patul din fier forjat este unul dintre modelele cele mai scumpe, în raport cu alte tipuri de pat, dar compensează prin calitate și durabilitate. Se potrivește locuințelor amenajate masculine, în special stil industrial și rustic, dar se adaptează cu ajutorul unei vopsele și interioarelor feminine, în stil shabby-chic, romantic sau vintage. Adesea, reprezintă chiar o alegere inspirată pentru camerele de copii mobilate în stil scandinav.
Iată câteva modele inedite:

Paturile din fier forjat confecționate de Aktdecor sunt disponibile în variante de design destul de variate, pornind de la cele mai simple, cu tăblie scundă, până la cele cu tăblii impunătoare și chiar cu baldachin. „Ne adresăm clienților care apreciază calitatea la un preţ competitiv, care caută piese de mobilier ce se pot regăsi în ambiente romantice, rustice, clasice sau moderne”, se arată pe site-ul producătorului.

www.aktdecor.ro
www.aktdecor.ro

Paturile din fier forjat de la Velvet Creative sunt ceva mai clasice, cu un design simplu și suplu, ușor de „strecurat” într-un dormitor deja amenajat în stil modern cu accente romantice. Aceste modele au tăblii destul de puțin ornamentate, ceea ce le conferă un aer cuminte. Există și modele ale căror cadre sunt o combinație estetică plăcută de fier forjat și lemn.

www.velvetcreative.info
www.velvetcreative.info
www.velvetcreative.info

Paturi din fier forjat lucrate cu multă imaginație și dragoste pentru detalii găsiți la Din Fier Forjat. Modelele sunt complicat ornamentate, transformând un simplu pat într-o adevărată piesă de mobilier pe cât de funcțională, pe atât de decorativă. Tăbliile create în modele cel mai adesea romantice fac inutilă chiar și prezența clasicelor tablouri de perete. Mesajul echipei este: „vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta ideea de la zero la rezultatul final, punându-vă la dispoziție cunoștințele noastre și o experiență îndelungată!”.

www.dinfierforjat.ro
www.dinfierforjat.ro

Oferta este și mai bogată de atât. Există și producători de mobilă care recondiționează vechile paturi din fier forjat, dându-le o nouă viață. Despre ele, cu altă ocazie.

Publicitate