logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

MAM Bricolaj – trei mese SUPERpliabile

Dacă vreți și spațiu în living, dar și zonă de dining, există destul de puține soluții pentru locuințele nu tocmai spațioase. Aceste soluții se referă în general la mobila pliantă. Pentru living, ideal este ca masa de dining să ocupe spațiu doar când e folosită.

mam_bricolaj-4760
Inovație și funcționalitate/MAM Bricolaj 
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Decembrie 2019

Adică e nevoie de o masă care să se plieze, dar și să arate ceva mai elegant decât mobilierul de picnic. Am găsit trei modele de masă pliabilă la MAM Bricolaj, trei modele inedite și accesibile ca preț. Iată despre ce e vorba:

Center Fold este o masă cu sistem de împăturire; e concepută pentru spațiile office în principiu, astfel că atunci când nu e folosită, stă în picioare, în poziție verticală și blaturile se transformă în… tablă de scris. Mecanismul e pe cât de simplu, pe atât de inovator pentru o masă de dining. Un foarte mare avantaj îl reprezintă faptul că masa e pe rotile, deci indiferent că e deschisă sau închisă, poate fi mutată în orice colț al încăperii fără efort. În poziție strânsă, masa Center Fold măsoară 155 cm înălțime, iar în poziție extinsă măsoară 130 cm.

www.webshop.mam-bricolaj.ro

Wenge este o masă pliantă care pornește de la un model deja mult întâlnit în locuințele private, cel al unei console sprijinită pe cadre ce se deschid, transformând piesa în masă lungă de dining. Numai că modelul Wenge, atunci când e închis, nu arată ca o consolă, ci se strânge complet, sub forma unui blat mititel care poate fi ținut ascuns, într-o husă special realizată.

www.webshop.mam-bricolaj.ro
www.webshop.mam-bricolaj.ro

Cea mai inedită este însă masa Raft, o adevărată bibliotecuță cu rafturi la vedere, care printr-un mecanism isteț se transformă în doar câteva secunde într-o masă de dining. Interesant este faptul că în momentul transformării, niciunul dintre obiectele așezate pe rafturi nu cade, polițele devenind blat de masă cu cea mai mare ușurință. Dimensiunile sunt satisfăcătoare: 150 cm lungime, 60 cm lățime și 100 cm înălțime.

www.webshop.mam-bricolaj.ro

MAM Bricolaj dispune de două magazine în București, având program zilnic de la 8:00 la 20:00, mai puțin sâmbăta și duminica când magazinele se închid la ora 15:00.

Publicitate