logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Institutul Pantone a decis culoarea anului 2020

Și a venit momentul acela special al anului în care prestigiosul Institut Pantone anunță ce culoare „va purta” anul 2020. E vorba de Classic Blue, o nuanță aleasă cu gândul la nevoia de pace, de liniște de tihnă.

classic_blue-4755
Clasicul e mereu la modă/Pantone.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Decembrie 2019

„Însemnând calm, încredere, conectare, Classic Blue reflectă nevoia noastră de a avea o fundație sigură și stabilă pe care să ne construim viața”, se arată pe site-ul Institutului Pantone. Sub denumirea tehnică de 19-4052, Classic Blue reprezintă întoarcerea către lucrurile elegante prin simplitate, lucrurile tradiționale.

Cromatic, este nuanța pe care o capătă cerul în amurg, aducând pace în sufletele oamenilor. Directorul executiv al Institutul Pantone explică: „Classic Blue ne încurajează să privim dincolo de evidentul zilei, să ne dezvoltăm gândirea, provocându-ne să devenim mai profunzi, să ne lărgim perspectivele și fim mai deschiși unii cu alții în ce privește comunicarea”.

În ce privește amenajările interioare, Classic Blue este o culoare bună. Fiind o nuanță clasică și totuși vibrantă, puternică, există suficiente modele de mobilier albastru pe piața producătorilor de mobilă din România, menită să dea un plus de culoare, personalitate și stil locuințelor. Se regăsește cu ușurință în majoritatea stilurilor de amenajare, jucând chiar rolul petec de accent.

O culoare pozitivă pentru anul care vine! Iată câteva exemple de mobilier în nuanța Classic Blue, disponibile în magazinele din țara noastră!

www.mobiladalin.ro
www.retroboutique.ro
www.mobexpert.ro
www.somproduct.ro

Publicitate