Profitați! Reduceri de vară la mobila SzelMob

Dacă tot e vară și avem chef de mai multă aventură, echipa SzelMob ne invită la shopping. Nu de alta, dar câteva dintre cele mai căutate piese ale lor de mobilă se bucură de prețuri speciale, reduse, pentru a ajunge mai ușor în casele oamenilor.

 +4
Pe perioada verii, colecția Shutter de la SzelMob este la reduceri
  |  

Este vorba despre mai multe piese de mobilier ce compun colecția de bufete și comode tv – mobilier pentru living – din colecția Shutter. Ceea ce personalizează această colecție este stilul rustic cu detalii reluate la toate piesele de mobilier ale colecției – accesorii lemnoase de tip jaluzele. Toate aceste produse de la SzelMob se bucură de prețuri speciale, suple, de vară de-a lungul perioadei 1 iulie – 6 august, iar culorile se pot personaliza pe comandă.

 +4 www.rusticbutique.ro Bufet Shutter de la SzelMob
Bufet cu două uși și trei sertare Shutter este alegerea ideală pentru un living nu foarte spațios ca suprafață, ci amenajat în stil intim, rustic, cu accent pe atmosfera de cămin fericit. Sunt disponibile mai multe nuanțe, atât unele sobre, cât și nuanțe îndrăznețe.

 +4 www.rusticbutique.ro Noptieră cu accesorii tip jaluzea, colecția Shutter, cu preț special la SzelMob
Noptiera cu o ușă Shutter este o piesă de mobilier nelipsită din orice dormitor. Dimensiunile reduse o recomandă dormitoarelor cu suprafață medie, dar funcționale. Stilul este rustic, iar recomandarea de culoare plasează această noptieră în amenajările cu accente provensale.

 +4 www.rusticbutique.ro Pat matrimonial ce personalizează dormitorul - colecția Shutter, cu prețuri reduse
Patul matrimonial din colecția Shutter are tăblia personalizată în caracteristicile colecției – cu detalii de tip jaluzele. Este ceva mai puțin obișnuit pentru paturile din România, ceea ce încadrează acest pat în stilul rustic cu accente moderne.
Succes la cumpărături!


Publicitate

Ami White – pat electric, pe măsurile tale!

Iată ceva destul de nou în România: paturi electrice, realizate după modelul american tradițional, adică la o înălțime considerabilă. Producătorul este Ami White, din Timișoara, iar partea cea mai frumoasă este că paturile se personalizează ca dotări electrice și dimensiune după fiecare client în parte.

 +3
Paturi cu adevărat adaptate nevoilor fiecărui client / Amiwhite.ro
  |  

Este un concept oarecum nou în România. Aceste paturi se execută pe măsura clienților, ceea ce duce personalizarea acestui tip de mobilier la maximum. Paturile matrimoniale cu saltele twin se realizează adaptat la înălțimea și greutatea fiecăruia dintre cei doi parteneri ai cuplului, asigurând un somn ideal pentru doi oameni diferiți în același pat.


Spre exemplu, patul standard electric Box Spring Black Tulip de la Ami White este definiția relaxării în orice poziție. Tapițeria este într-o nuanță originală, de violet închis. Patul se compune din două saltele individuale, fiecare fiind dotată cu propriul sistem electric de schimbare a poziției. Înălțimea totală a acestui pat atinge 135 cm, în vreme ce partea de șezut este disponibilă la înălțimea de 61 cm.


Avantajele paturilor Ami White – sunt lucrate manual, au funcții electrice incluse, se personalizează dup gusturile și gabaritul clienților, au ca obiectiv satisfacerea unui grad de confort superior în raport cu alte oferte ale pieței.

 +3 www.amiwhite.ro Personalizare extremă, nu doar la nivel de aspect, ci și la nivel de funcții și confort

 +3 www.amiwhite.ro Poziții diferite ale saltelelor, în funcție de activitățile cuplului. Ea vrea să citească seara în pat, el preferă să adoarmă imediat.


Foldo Bebe – pătuț ECOLOGIC!

Atelierul Foldo ne-a pregătit o surpriză – mobilierul din carton se extinde și în camera copilului. După un întreg set de mobilă eco pentru living și dormitor, Foldo vine și cu soluții de amenajare pentru camera copilului. De fapt, a bebelușului.

 +4
 MagMob
  |  

Mobilierul din carton este tot mai la modă din mai multe puncte de vedere; raport calitate/preț, prietenos cu mediul înconjurător, ușurarea mutărilor, rezistență, modularitate. Echipa Foldo a lansat acest gen de mobilă cu circa doi ani în urmă, bucurându-se de succes în special în rândul tinerilor. Tot pentru ei este și acest pătuț denumit Bebe.

De altfel, pătuțul a fost inspirat creatorului său, Nicolae Baciu, de vestea că urmează să devină tătic pentru a doua oară. Pătuțul este ideal pentru bebelușii de până la șase luni, și merge pe ideea finlandezilor: bebelușii au nevoie de mobilier 100% natural, iar părinții au nevoie să deplaseze pătuțul de bebeluș cât mai ușor posibil.
Calitățile pătuțului Foldo Bebe: simplu de asamblat (nu durează mai mult de un minut), greutate redusă (3 kg), preț avantajos, funcție de balansoar inclusă, 100% ecologic (carton ondulat), posibilitate de returnare ăn termen de 30 de zile.

 +4 www.foldo.ro
Piesa de mobilier nu este încă pe piață, ci va fi disponibilă la capătul unei campanii de crowdfunding ce se va derula începând cu data de 30 iunie 2017.

 +4 www.foldo.ro

 +4 www.foldo.ro


Publicitate

Capete de pat MODULARE

În pas cu lumea modernă și cele două concepte care o caracterizează – modularitatea și multifuncționalitatea – până și piesele de mobilă cele mai tradiționale, chiar banale, și-au schimbat caracteristicile. De exemplu, tăblia patului!

 +4
 MagMob
O noutate în România - capete de pat atipice / Amazingartdesign.ro
  |  

Pentru cei care își doresc dormitoare mai ceva ca prin reviste, soluția o aduce o firmă din România, Amazing Art Design, care propune capete de pat cu totul neobișnuite, atât de moderne, decorative și inedite, încât se potrivesc atât locuințelor private, cât și domeniului HoReCa.


Amazing Art Design este o echipă de designeri din Sibiu, specializați în decorarea pereților interiori, într-o multitudine de variante, de la grădini verticale, la decoruri luminoase. Capetele de pat modulare sunt o noutate in România, iar principala lor calitate este faptul că se pot combina în zeci de feluri. Există o gamă impresionantă de culori și texturi – trei colecții, Elfos, Natur și Saten, fiecare dintre ele cu câte 20 de culori la alegere.

 +4 www.amazingartdesign.ro Trei game de culori - Elfos, Saten și Natur
Se montează extrem de simplu, (prin sistem click), și sunt modulare, adică pot fi schimbate între ele de câte ori și cum își dorește fiecare. Tăblia de pat poate arăta în fiecare zi altfel – depinde doar de imaginația fiecăruia. În plus, există și opțiunea de iluminare a tăbliei, prin sistem LED, ceea ce contribuie și mai mult la originalitatea produsului.

 +4 www.amazingartdesign.ro Plăcile sunt foarte simplu de prins și... desprins

 +4 www.amazingartdesign.ro Capetele de pat pot fi accesorizate și cu sistem de iluminare LED


Noptiera viitorului, lansată în Germania

Noptiera B117 de la Thonet este noul Agent 007 al confortului din zona pieselor de mobilă. Design: ultraminimalist, dublă funcționalitate în funcție de momentele zilei. A fost lansată în Germania, la imm cologne 2017 și a făcut senzație.

 MagMob
Design minimalist. Functii asigurate
  |  

Pe timpul serii, noptiera este o simplă noptieră cu sertar și spațiu de păstrat telefonul, ceasul și ochelarii la îndemână, dar pe timpul zilei poate fi trasă pe brațul canapelei sau fotoliului, sub forma unui spațiu de lucru sau de sprijinit cartea și chiar tableta.
Producătorul Thonet se numără printre cei ce fac cinste industriei de mobilă și design din Danemarca, iar sursa de inspirație rămâne nevoia de a maximiza funcția, micșorând dimensiunile. Conceptul extrem de simplu se remarcă în materialele necesare: un simplu sertăraș, aplicat unui suport metalic, ușor de combinat cu alte piese de mobilă. O altă eră a designului, parcă!


Anul acesta, în trend sunt textilele în nuanțe cu personalitate și mobila ultramultifuncțională. Cuvinte cheie: minimalism, modularitate, design futurist. Totul, de la materiale, estetică și funcții, este gândit și executat pentru ca să asigure confort și să dea încăperilor un preview asupra lumii de mâine.