logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Profitați! Reduceri de vară la mobila SzelMob

Dacă tot e vară și avem chef de mai multă aventură, echipa SzelMob ne invită la shopping. Nu de alta, dar câteva dintre cele mai căutate piese ale lor de mobilă se bucură de prețuri speciale, reduse, pentru a ajunge mai ușor în casele oamenilor.

szelmob_shutter-2593
Pe perioada verii, colecția Shutter de la SzelMob este la reduceri
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Iulie 2017

Este vorba despre mai multe piese de mobilier ce compun colecția de bufete și comode tv – mobilier pentru living – din colecția Shutter. Ceea ce personalizează această colecție este stilul rustic cu detalii reluate la toate piesele de mobilier ale colecției – accesorii lemnoase de tip jaluzele. Toate aceste produse de la SzelMob se bucură de prețuri speciale, suple, de vară de-a lungul perioadei 1 iulie – 6 august, iar culorile se pot personaliza pe comandă.

www.rusticbutique.ro
Bufet Shutter de la SzelMob

Bufet cu două uși și trei sertare Shutter este alegerea ideală pentru un living nu foarte spațios ca suprafață, ci amenajat în stil intim, rustic, cu accent pe atmosfera de cămin fericit. Sunt disponibile mai multe nuanțe, atât unele sobre, cât și nuanțe îndrăznețe.

www.rusticbutique.ro
Noptieră cu accesorii tip jaluzea, colecția Shutter, cu preț special la SzelMob

Noptiera cu o ușă Shutter este o piesă de mobilier nelipsită din orice dormitor. Dimensiunile reduse o recomandă dormitoarelor cu suprafață medie, dar funcționale. Stilul este rustic, iar recomandarea de culoare plasează această noptieră în amenajările cu accente provensale.

www.rusticbutique.ro
Pat matrimonial ce personalizează dormitorul - colecția Shutter, cu prețuri reduse

Patul matrimonial din colecția Shutter are tăblia personalizată în caracteristicile colecției – cu detalii de tip jaluzele. Este ceva mai puțin obișnuit pentru paturile din România, ceea ce încadrează acest pat în stilul rustic cu accente moderne.
Succes la cumpărături!

Publicitate