logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Somproduct – pat multifuncțional pentru copilul tău

Nevoia de maximă valorificare a spațiului din camera copilului dar și dorința de a avea mobilier modern, plin de culoare și șarm fac pe producătorii de mobilă să tot reinventeze banalul pătuț. Așa s-a ajuns chiar în România la modele simpatice de pat cu loc de joacă inclus. Sau cu birou.

somproduct-4218
Când patul copilului integrează și alte mobile/Somproduct.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Iunie 2019

Patul din camera copilului nu mai poate fi azi o banală piesă de mobilier. Somproduct dispune de o gamă variată de modele de pat pentru camera copilului, confecționate de designeri cu gândul la o lume cât mai funcțională, practică și-n același timp distractivă pentru cei mici.

Patul cu loc de joacă inclus sau patul cu birou integrat sunt doar două dintre variantele Somproduct, la prețuri chiar accesibile.

Patul cu loc de joacă e disponibil în numeroase variante cromatice și chiar tematice; e simplu să recunoști patul pentru băieți sau patul pentru fetițe. Spațiul de joacă inclus e în mai multe variante și el; fie sub forma unui tobogan prins la marginea saltelei, fie sub patul propriu-zis, îmbrăcat în perdeluțe cu modele inspirate de poveștile copilăriei. Forma patului e și ea diferită, putând varia de la modelul clasic, la cel de tip construcție căsuță de păpuși.

www.somproduct.ro

Pentru copiii ceva mai măricei, Somproduct propune patul cu birou inclus. Dar nu doar blatul de lucru al biroului e inclus, ci și spații de depozitare a materialelor pentru învățat. Sertare, dulăpioare, polițe, toate sunt integrate unor modele de pat pentru copii Somproduct, astfel încât spațiul camerei să fie cât mai bine valorificat.

www.somproduct.ro
www.somproduct.ro

Există chiar și modele de pat Somproduct pentru copii cu fotoliu inclus în platforma bazei; și nu un simplu fotoliu, ci unul extensibil pentru prietenii celui mic, veniți să petreacă noaptea. Practic, aproape orice e posibil!

www.somproduct.ro
www.somproduct.ro

Publicitate