logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Paturi de colț din România

Colțurile sunt cele mai nefolosite, irosite, antipatice locuri ale încăperii. Pentru a le umple cum se cuvine, adică la modul practic, dar și cu atenție la estetica amenajării e nevoie de cele mai multe ori de mobilă pe comandă. Ce faci dacă trebuie să umpli un colț din dormitor?

pat-4223
Trei modele frumușele de pat potrivit pentru colțuri/Pinterest.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Iunie 2019

Alegi paturile de colț. Există și în România câteva modele chiar simpatice, care vin în ajutorul celor ce-și doresc să profite la maximum până și de un colț, optând pentru mai mult spațiu liber în mijlocul încăperii sau mărirea spațiului de trecere al camerei.

www.mobexpert.ro
www.mobexpert.ro
Mobexpert recomandă patul pentru colț denumit Quadro. Dimensiunile nu sunt tocmai generoase (140×200 cm) dar această piesă de dormitor îmbracă colțul în așa fel încât să dea impresia unei amenajări concentrate pe nevoia de tihnă și intimitate. Somiera e inclusă în prețul patului, iar structura dură este tapițată cu stofă. Patul de colț Quadro este o soluție pentru un dormitor matrimonial mic, dar marcat de o atmosferă romantică.

www.tamos.ro
Tamos duce lucrurile mai departe cu patul pentru colț denumit Linea. Aici e vorba despre un pat de o singură persoană și configurat cu gândul la paturile cu comodă inclusă din casele bătrânești. Linea reprezintă un pat de colț cu tăblie la cap și tăblie pe partea laterală care se lipește de peretele colțului. În acest fel, se creează impresia unui cuibușor plăcut. Laterala rămasă liberă este dotată cu un sertar foarte practic, astfel că această piesă de dormitor se încadrează în categoria mobilierului multifuncțional. De asemenea, valorifică la maximum spațiul încăperii.

www.videnov.ro
Videnov propune de-a dreptul un pat de colț revoluționar, care să combine parcă cele două modele de mai sus. Nu mai e vorba de un pat dublu, nici de un pat single, ci de Alpi, mobilier corp cu două paturi single atașate unul în continuarea celuilalt, în forma literei L. În acest fel ambii pereți ai colțului sunt complet folosiți. Între cele două paturi este integrată o comodă foarte practică pentru păstrarea lenjeriei de noapte.
Așadar, aveți de unde alege! Nu mai irosiți colțurile dormitorului!

Publicitate