logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Suba Decor: mobilă pictată la comandă

Ca să îmbine nevoia cu pasiunea, o pictoriță din Timișoara a pus pe picioare o afacere care se bucură de succes. Suba Decor este un atelier de tâmplărie care execută mobilă pictată la comandă. Picturile sunt cu adevărat... picturi!

subadecor_pat-4270
O pictoriță din Timișoara și-a deschis magazin de mobilă/Subadecor.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Iulie 2019

Atelierul Claudiei poate părea o afacere inedită. Pasionată încă din copilărie de pictură, a decis să dea o șansă acestei arte insuficient apreciate în România, combinând-o cu ceva de care toți oamenii au nevoie: mobila la comandă. Suba Decor este alcătuită din două departamente – tâmplărie și pictură. Mobila se realizează în funcție de nevoile spațiale ale clientului, apoi pictura se execută în funcție de tematica aleasă de client. Predomină elementele decorative precum florile, dar există și colecții pictate cu personaje.

www.subadecor.ro
www.subadecor.ro
www.subadecor.ro

Suba Decor realizează pictura pe orice fel de mobilier, de la cel de bucătărie și living până la dormitor și baie. Cele mai spectaculoase sunt colecțiile de mobilă pictată cu peisaje și personaje, picturile fiind complexe și acoperind mobilierul chiar și în întregime, nu doar sub forma unor mici elemente decorative.

www.subadecor.ro
www.subadecor.ro
www.subadecor.ro
www.subadecor.ro

Suba Decor practică un stil de mobilier clasic cu funcții moderne, iar pictura este de asemenea clasică, amintind de atmosfera romantică a interioarelor pictate. Unele dintre colecții au și prețurile afișate, nu pe site-ul atelierului Suba Decor, ci pe conturile sale de socializare.

Publicitate