logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei produse Dormeo la reducere de preț

Campania reducerilor de vară este în toi și în industria producătorilor de mobilă. Dormeo a dat startul unei astfel de campanii cu ceva timp în urmă, ofertele apropiindu-se de sfârșit. Au mai rămas 13 zile în care poți achiziționa produse pentru dormitor la cele mai mici prețuri de peste an. 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90
 Ultimele 13 zile în care mai poți profita de prețuri bune!Dormeo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 August 2021

Cunoscut ca brand specializat în lumea minunată a somnului, Dormeo a lansat campania cu reduceri de preț ajungând până la 60%; e vorba despre produse cât mai variate, de la saltele la perne și pilote. Iată câteva dintre cele mai grozave oferte disponibile în magazinele fizice și online Dormeo:

Pernă cu efect răcoritor. Reducerea este de 47% din prețul de vânzare, iar produsul se adresează celor care suportă greu nopțile de vară. Perna nu este de folosit exclusiv vara, ci în orice anotimp, căci are două fețe – una dintre ele se folosește în anotimpurile cu temperaturi moderate, iar cealaltă se folosește vara, fiind realizată dintr-o țesătură care își păstrează senzația răcoroasă la atingere. Umplutura acestei perne este din fibre Wellsleep ce asigură alinierea corectă a coloanei vertebrale. Perna costă 79 de lei în lor de 149 ron.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

Pilota Confy Relax este disponibilă zilele acestea cu o reducere de 67% și este un produs adaptat zilelor noastre – o pilotă tratată contra bacteriilor, acarienilor și microbilor. Asigură un somn odihnitor datorită tehnologiei Wellsleep și a fibrelor elastice din care este confecționată. Prețul inițial era de 299 lei, acum pilota poate fi achiziționată cu 99 de lei.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

Salteaua Ergo Confort are o reducere de 20% din preț și se numără printre cele mai ajustabile saltele Dormeo din punctul de vedere al fermității. A fost concepută special pentru susținerea corectă a coloanei vertebrale pe timpul somnului și prevăzută cu tehnologia stratului Ergo care o ajută să se adapteze perfect formei corpului tău. Se poate testa gratuit timp de 60 de zile! Dacă vrei s-o păstrezi, prețul a scăzut de la 1399 lei la 1119 lei.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

În campania reducerilor de vară Dormeo se regăsesc și alte produse destinate unui somn de calitate.

Publicitate