logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Zetam: Pat cu tobogan

Pentru că dintotdeauna camera copilului a fost una tematică, unii dintre producătorii de mobilă din România au decis să continue tradiția. Astfel încât vă prezentăm astăzi un model de pat pentru cei mici, produs din cele mai bune materiale și cu un design extrem de jucăuș. La propriu.

zetam_pat-3498
Un pat jucăuș/Zetam.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 August 2018

Este vorba despre o piesă de mobilier creată de echipa Zetam din Odorheiu Secuiesc. Colecțiile de mobilier pentru camera copilului sunt printre obișnuitele colecții de la Zetam, dar acest tip de mobilier este confecționat în stilul rezistent, robust al mobilei de altădată, acel tip de mobilier care nu se aruncă după câțiva ani de folosire, ci se transmite din generație în generație.

www.zetam.ro

Iată că am găsit printre aceste colecții de mobilă pentru copii și un produs cam neașteptat: un pat înalt, prevăzut nu doar cu scară, ci și cu tobogan! Pe scurt, un pat pentru copii, cu rol inclusiv de spațiu de joacă. Toboganul este printre preferatele celor mici, așa că asocierea dintre un pat și un tobogan nu poate să fie decât pe gustul acestora. Confecționat din lemn masiv în finisaj alb, patul de la Zetam asigură prin înălțimea picioarele sale și un spațiu liber de folosit fie pentru un dulap, fie pentru o canapeluță sau chiar o masă de lucru. Jucăuș și practic în același timp!

Publicitate