logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucătăria din… perete

Soluțiile de amenajare interioară nu bat pasul pe loc. Din fericire, apar noi și noi posibilități de a-ți amenaja locuința într-un mod tot mai discret și de maximă valorificare a spațiului. Spre exemplu, în Italia s-a lansat conceptul de bucătărie ascunsă în perete.

kitchen-3504
O bucătărie ascunsă în perete pentru amenajare open-space/Johnstrand-mk.co.uk
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 August 2018

Un producător de mobilă pentru bucătărie, cu o experiență de peste 45 de ani pe piața din Italia, și anume grupul Euromobil, are în portofoliul său un tip de bucătărie pe cât de practică, pe atât de încântătoare ca design. Hideaway Kitchen este acest concept, produsul purtând o denumire cam tehnică – ITH570.

www.johnstrand-mk.co.uk
Închisă, e ca și cum această bucătărie nici nu ar exista.

Totuși, este o inovație în ce privește existența unei bucătării într-un open-space sau o bucătărie americană, în care spațiul de gătit se află în prelungirea livingului, fără pereți despărțitori. Bucătăria Euromobil poate fi comandată în mai multe variante de finisaj, de la cel metalice până la cel tradițional – alb, negru, culoarea lemnului. Este gândită sub forma unui dressing cu uși, în care se regăsesc electrocasnicele aferente, mobilier pentru depozitare și suprafață de preparare a mâncării, vitrină pentru vesela cel mai des folosită.

www.johnstrand-mk.co.uk
Cuptor special creat pentru bucătăria ascunsă.
O noutate absolută este cuptorul bucătăriei ITH570, produs de Euromobil special pentru acest model de bucătărie și integrat perfect. Când gătești, ai suficient spațiu, iar ușile nu incomodează deloc. Când ai terminat de folosit bucătăria, închizi ușile și aceasta dispare. Inovator! Ce-i drept, acest model de bucătărie e ideal pentru spațiile HoReCa.

Publicitate