logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Elllo Studio: tapet 3D de senzație!

Dacă vrei o soluție accesibilă ca preț și spectaculoasă estetic pentru locuința sau sediul afacerii tale, Elllo Studio te poate ajuta. Deși în gama acestui producător de produse pentru personalizarea pereților se regăsesc mai multe soluții, ne vom opri asupra fototapetului 3D.

elllo_studio_palarie-3688
Fototapet 3D cu aspect de decorațiune în relief/@ELLLOSTUDIO
Andreea Chiru  |  21 Noiembrie 2018

O invenție care schimbă cu totul ideile pe care le avem despre locuințe. Fototapetul 3D reprezintă o soluție ingenioasă pentru a decora pereții în așa fel încât spațiul să capete un plus de adâncime, luminozitate și un aer… natural. Cu acest tip de decorare, orice imagine e la dispoziția clientului, întrucât Elllo Studio realizează fototapet pe comandă, cu imaginea beneficiarului.

Spre diferență de tapetul clasic, fototapetul 3D adaugă, printr-o simplă grafică, textură peretelui, îl modelează în relief, ca și cum ar construi pe suprafața acestuia diverse obiecte sau detalii. Printre beneficiile acestei soluții de decorare a pereților se mai numără posibilitatea de acoperire a unui întreg perete, oricât de mare – dimensiunea nu este o problemă. Peretele de accent devine mai mult decât un accent de culoare, devine centrul de atracție al încăperii, iar multitudinea de modele (abstracte, peisaje naturale sau urbane, portrete etc) transformă personalizarea spațiului într-o infinită provocare. Aceeași încăpere poate fi complet schimbată în funcție de modelul ales.

Fototapetul 3D de la Elllo Studio se realizează pe dimensiunile clientului, cu imprimare pe baza tehnologiei HP Latex, care nu elimină toxine. Mediul decorat cu fototapet 3D rămâne unul perfect ecologic, perfect sănătos chiar și pentru camera copilului. Modelele propuse de Elllo Studio sunt chiar spectaculoase!

@elllostudio
@elllostudio
@elllostudio
@elllostudio
@elllostudio

   

Publicitate
Publicitate