Mobdeco: trei măsuțe de cafea care te uimesc

Aflată în slujba promovării colecțiilor de mobilă din România, revista Magmob a militat dintotdeauna pentru amenajări interioare cât mai personalizate, originale, menite să inspire nu doar atmosferă plăcută, ci și personalitatea celor care beneficiază de ele.

 +4
Mobilierul care te scoate din tipare, nu sărite!/Mobdeco.ro
  |  

Și în acest spirit al pieselor de mobilier ieșite din comun, vă prezentăm azi o gamă de măsuțe de cafea atât de inedite, încât nu-ți poți lua ochii de la ele. Mobdeco este numele celor care vând aceste modele. Iată cele trei piese pentru living:

 +4 www.mobdeco.ro Măsuță de cafea model Arya
Arya este o măsuță de cafea joasă, inspirată din designul cubului Rubik, numai că nu fețele laterale sunt cele care se pot schimba între ele, ci elementele de la interior. Măsuța e compusă din trei blaturi în două culori, cel din mijloc având posibilitatea de a glisa pentru a crește suprafața de folosit în cazul prezenței prietenilor.

 +4 www.mobdeco.ro Măsuță de cafea model Radoss

Rados de la Mobdeco reprezintă alt model de măsuță de cafea care să stârnească discuții. Baza pătrată este eclipsată de un blat absolut neobișnuit, cu unghiuri rotunde și margini ascuțite ca într-un joc al formelor curgătoare. Dincolo de suprafața destinată servirii cafelei, blatul dispune și de un spațiu de depozitare pentru reviste.

 +4 www.mobdeco.ro Măsuță de cafea model Puzzle

Puzzle de la Mobdeco chiar te ia prin surprindere. Această măsuță de cafea are aspectul unui experiment de design, inspirat de iluziile optice. Se compune din mai multe module și poate fi folosită în variantă restrânsă și în variantă completă, în funcție de câte persoane se strâng în jur. Cele opt picioare metalice diferă ca design, la fel și blatul – o parte a mesei este clasică, pătrată, și o altă parte are forma pieselor de puzzle, de aici și numele.
Toate aceste modele se regăsesc la magazinele Mobdeco din București cu reduceri de preț semnificative.
 


Canapeaua Rubine – un update pentru living

La acest sfârșit de an, Mobila Dalin vine cu o propunere: modernizarea întregului living, cu ajutorul unei singure piese de mobilier, și anume canapeaua Rubine. Spațioasă, confortabilă și plină de eleganță, canapeaua Rubine este unul dintre foarte rarele modele de canapea extensibilă produse de Mobila Dalin.

 +3
Rubine, o canapea pentru strălucire în living/Mobiladalin.ro
  |  

Lansată la începutul toamnei, în cadrul târgului BIFE-SIM 2018, canapeaua Rubine este de tip colțar și reprezintă prin cromatică și funcții un model mai puțin obișnuit pentru Mobila Dalin. Adică, disponibilă în culori deschise, pastelate ce odihnesc foarte bine ochiul, spre diferență de culorile puternice cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului acest producător. Pata de culoare este la îndemâna oricărui client, printr-o gamă generoasă de perne decorative, în culori oricât de îndrăznețe.În plus, canapeaua Rubine este unul dintre puținele modele de canapea extensibile de la Dalin. Mihai Grama, designerul Dalin, militând împotriva obișnuinței de a folosi canapeaua pe post de pat.

 +3 www.mobiladalin.ro +3 www.mobiladalin.ro
Ca structură, canapeaua Rubine de la Mobila Dalin este confecționată din multistrat de lemn masiv de fag și pal. Pernele spătarului sunt din poliuretan de densitate medie, în vreme ce pernele de șezut conțin spumă memory și poliuretan de densitate medie așezate pe chingă elastică. Picioarele acestei canapele sunt robuste și rezistent, din lemn masiv. Dimensiunile generoase ale acestei canapele și funcția de colțar integrează modelul Rubine în categoria canapelelor moderne ce umplu livingul, asigurând o atmosferă de maxim confort și intimitate.

 


Linea – mobilă ROZ cu chef de noutate

Linea by Mood nu este o colecție de mobilă pentru camera unei fetițe, ci pentru livingul unei familii moderne. Un designer român, Alupoaei Constantin, ne provoacă să folosim culoarea roz și în alte feluri decât suntem deja obișnuiți: în centrul atenției, pentru a avea interioare cu un plus de confort.

 +5
Ai curaj să folosești mobilă roz în living? Îți arătăm cum!/Mood-furniture.com
  |  

Mobila Simex a lansat toamna aceasta, în cadrul MOOD, una dintre cele mai îndrăznețe colecții de mobilier pentru living/dining, în încercarea de a convinge tot mai mulți români să se bazeze pe culoare. Și nu orice culoare, ci tocmai rozul atât de pe placul celor mici. Linea este denumirea colecției, dar tocmai pentru a da dovadă de imaginație și bun gust, piesele de mobilier în culoare roz se combină cu piese de culoare bleumarin, rezultând un spațiu plin de căldură și confort.

 +5 www.mood-furniture.com +5 www.mood-furniture.com +5 www.mood-furniture.com
Colecția Linea by Mood cuprinde două tipuri de comode, cea mai joasă fiind de tip comodă TV, și două modele de măsuță living, ideale pentru spațiul de relaxare al încăperii. Măsuțele, una rotundă și alta pătrată, pot fi folosite separat sau împreună, datorită unui artificiu de design ce le transformă din două piese individuale într-una singură, originală.

 +5 www.mood-furniture.com
Toate aceste de piese de mobilier ale colecției Linea sunt realizate din lemn de stejar și pot fi cumpărate în variantă cromatică roz, respectiv albastru, clientul având posibilitatea de a alege care dintre piese să fie roz și care albastre. Evident, colecția este completată cu două piese de mobilă tapițată, respectând același principiu cromatic: combinația de roz și albastru. Nu doar îndrăzneț, ci și spectaculos!
 


Trei piese de mobilier care te surprind

Dacă v-ați plictisit de mobila clasică și simțiți nevoia unei schimbări de atmosferă, nu trebuie decât să vă lăsați pe mâna câtorva dintre producătorii de mobilă din România. Unii dintre ei adoră să iasă din tipare, creând mobilier atipic, atât la nivel funcțional, cât și estetic.

 +4
Propunerile noastre pentru acest week-end/Homeproduct.ro
  |  

Așa că am ales să vă prezentăm în prag de week-end trei modele de mobilier românesc care, cu siguranță, ies în evidență în chip pozitiv și schimbă starea de spirit chiar și dacă sunt numai admirate prin intermediul site-ului nostru.

 +4 www.homeproduct.ro
Masa Raba, produsă de Bucin Mob, este un exemplu de piesă de mobilier care readuce în contemporan surse de inspirație foarte vechi. Adică o roabă tradițională s-a transformat într-o masă de cafea absolut funcțională. Este confecționată din lemn masiv și în loc de trei picioare, are doar două picioare și o roată. Ar fi destinată celor care se mută adesea, masa Raba putând fi ușor deplasată grație roții viguroase care o face perfect mobilă.

 +4 www.homeproduct.ro

Canapeaua B-Box de la Abies surprinde prin designul inedit: cele două locuri sunt diferite cromatic, fiecare fiind de o altă nuanță de albastru. B-Box e o canapea modernă, din stofă de cea mai bună calitate, cu un design clasic, dar updatat prin jocul de culori. Sursa de inspirație: atmosfera anilor 60.

 +4 www.homeproduct.ro

Fotoliul Fly reprezintă conceptul MobilaDalin, fiind o încununare a nevoii omului modern de a trăi pe un norișor pufos. Forma fotoliului duce cu gândul la plăcerea zborului, designul fiind unul inedit pentru orice amenajare interioară din România. Picioarele de tip agrafă contribuie la impresia de zbor a fotoliului, dar e sigur că sunt de fapt cele care nu permit fotoliului să decoleze.
Investiți în mobila românească! Chiar merită!


Steampunk DecoRomânia: cu totul alt tip de minibar

Minibarul este una dintre piesele de mobilier cele mai iubite de români. Dă bine să ai așa ceva in living, pentru a-ți impresiona prietenii. Totuși, vorbim de o modă învechită. Steampunk DecoRomânia rescrie viitorul minibarului, cu extrem de multă creativitate.

 +5
Unele dintre modele de suport vin cu sticla de alcool inclusă/Steampunk DecoRomânia
  |  

Minibarul nu se mai găsește printre recomandările creatorilor de spații frumoase. Dar dacă vrei să ai câteva sticle de vin la îndemână, discret și nu ostentativ, am descoperit echipa Steampunk DecoRomânia, care exact cu așa ceva se ocupă: confecționarea de minibaruri în cele mai inedite feluri, folosind – culmea! – materiale foarte dure, în speță metalice, adesea fier forjat. Iată trei propuneri de minibar care cu siguranță vor face senzație în orice casă:

 +5 Steampunk DecoRomânia +5 Steampunk DecoRomânia

Suportul de vin CHITARA, un accesoriu absolut decorativ, întrucât încape în el o singură sticlă de vin. Dar impactul vizual este asigurat! Steampunk DecoRomânia a realizat acest obiect modern din metal, roți dințate și piese mecanice, în forma unei chitare electrice. Suportul de vin CHITARA poate fi folosit în picioare sau poate fi prins pe perete. Mărime: 100x40cm.

 +5 Steampunk DecoRomânia

VINOTECA MOBILĂ de la Steampunk DecoRomânia poate fi realizat la comandă, adică personalizat ca dimensiuni, dar și în ce privește calitățile estetice. Este o alternativă de vis la minibarul greoi și impozant. VINOTECA MOBILĂ poate fi folosită ca bar mobil, datorită roților, dar și ca masă de servit o sticlă de vin. E prevăzut cu suporturi pentru pahare și sticle.

 +5 Steampunk DecoRomânia

Suportul VIȚA-DE-VIE este recomandat celor care pun accent pe personalizarea spațiului personal, dar și pe stilul minimalist. Acest suport confecționat din fier forjat nu doar că este o opțiune practică pentru păstrarea sticlelor de vin, dar este și o soluție decorativă. Se prinde pe perete și lasă impresia unui accesoriu ce invită atmosfera de toamnă înăuntru.
Pentru Steampunk DecoRomânia, stilul este cel industrial, plin de complexitate, dar și elemente ingenioase. Deocamdată, îi puteți găsi doar pe Facebook.