logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Canapeaua Rubine – un update pentru living

La acest sfârșit de an, Mobila Dalin vine cu o propunere: modernizarea întregului living, cu ajutorul unei singure piese de mobilier, și anume canapeaua Rubine. Spațioasă, confortabilă și plină de eleganță, canapeaua Rubine este unul dintre foarte rarele modele de canapea extensibilă produse de Mobila Dalin.

dalin_rubine_profil-3677
Rubine, o canapea pentru strălucire în living/Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Noiembrie 2018

Lansată la începutul toamnei, în cadrul târgului BIFE-SIM 2018, canapeaua Rubine este de tip colțar și reprezintă prin cromatică și funcții un model mai puțin obișnuit pentru Mobila Dalin. Adică, disponibilă în culori deschise, pastelate ce odihnesc foarte bine ochiul, spre diferență de culorile puternice cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului acest producător. Pata de culoare este la îndemâna oricărui client, printr-o gamă generoasă de perne decorative, în culori oricât de îndrăznețe.În plus, canapeaua Rubine este unul dintre puținele modele de canapea extensibile de la Dalin. Mihai Grama, designerul Dalin, militând împotriva obișnuinței de a folosi canapeaua pe post de pat.

www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro

Ca structură, canapeaua Rubine de la Mobila Dalin este confecționată din multistrat de lemn masiv de fag și pal. Pernele spătarului sunt din poliuretan de densitate medie, în vreme ce pernele de șezut conțin spumă memory și poliuretan de densitate medie așezate pe chingă elastică. Picioarele acestei canapele sunt robuste și rezistent, din lemn masiv. Dimensiunile generoase ale acestei canapele și funcția de colțar integrează modelul Rubine în categoria canapelelor moderne ce umplu livingul, asigurând o atmosferă de maxim confort și intimitate.

 

Publicitate