logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Linea – mobilă ROZ cu chef de noutate

Linea by Mood nu este o colecție de mobilă pentru camera unei fetițe, ci pentru livingul unei familii moderne. Un designer român, Alupoaei Constantin, ne provoacă să folosim culoarea roz și în alte feluri decât suntem deja obișnuiți: în centrul atenției, pentru a avea interioare cu un plus de confort.

mood_profil-3674
Ai curaj să folosești mobilă roz în living? Îți arătăm cum!/Mood-furniture.com
Andreea Chiru  |  15 Noiembrie 2018

Mobila Simex a lansat toamna aceasta, în cadrul MOOD, una dintre cele mai îndrăznețe colecții de mobilier pentru living/dining, în încercarea de a convinge tot mai mulți români să se bazeze pe culoare. Și nu orice culoare, ci tocmai rozul atât de pe placul celor mici. Linea este denumirea colecției, dar tocmai pentru a da dovadă de imaginație și bun gust, piesele de mobilier în culoare roz se combină cu piese de culoare bleumarin, rezultând un spațiu plin de căldură și confort.

www.mood-furniture.com
www.mood-furniture.com
www.mood-furniture.com

Colecția Linea by Mood cuprinde două tipuri de comode, cea mai joasă fiind de tip comodă TV, și două modele de măsuță living, ideale pentru spațiul de relaxare al încăperii. Măsuțele, una rotundă și alta pătrată, pot fi folosite separat sau împreună, datorită unui artificiu de design ce le transformă din două piese individuale într-una singură, originală.

www.mood-furniture.com

Toate aceste de piese de mobilier ale colecției Linea sunt realizate din lemn de stejar și pot fi cumpărate în variantă cromatică roz, respectiv albastru, clientul având posibilitatea de a alege care dintre piese să fie roz și care albastre. Evident, colecția este completată cu două piese de mobilă tapițată, respectând același principiu cromatic: combinația de roz și albastru. Nu doar îndrăzneț, ci și spectaculos!
 

Publicitate
Publicitate