Linea – mobilă ROZ cu chef de noutate

Linea by Mood nu este o colecție de mobilă pentru camera unei fetițe, ci pentru livingul unei familii moderne. Un designer român, Alupoaei Constantin, ne provoacă să folosim culoarea roz și în alte feluri decât suntem deja obișnuiți: în centrul atenției, pentru a avea interioare cu un plus de confort.

 +5
Ai curaj să folosești mobilă roz în living? Îți arătăm cum!/Mood-furniture.com
  |  

Mobila Simex a lansat toamna aceasta, în cadrul MOOD, una dintre cele mai îndrăznețe colecții de mobilier pentru living/dining, în încercarea de a convinge tot mai mulți români să se bazeze pe culoare. Și nu orice culoare, ci tocmai rozul atât de pe placul celor mici. Linea este denumirea colecției, dar tocmai pentru a da dovadă de imaginație și bun gust, piesele de mobilier în culoare roz se combină cu piese de culoare bleumarin, rezultând un spațiu plin de căldură și confort.

 +5 www.mood-furniture.com +5 www.mood-furniture.com +5 www.mood-furniture.com
Colecția Linea by Mood cuprinde două tipuri de comode, cea mai joasă fiind de tip comodă TV, și două modele de măsuță living, ideale pentru spațiul de relaxare al încăperii. Măsuțele, una rotundă și alta pătrată, pot fi folosite separat sau împreună, datorită unui artificiu de design ce le transformă din două piese individuale într-una singură, originală.

 +5 www.mood-furniture.com
Toate aceste de piese de mobilier ale colecției Linea sunt realizate din lemn de stejar și pot fi cumpărate în variantă cromatică roz, respectiv albastru, clientul având posibilitatea de a alege care dintre piese să fie roz și care albastre. Evident, colecția este completată cu două piese de mobilă tapițată, respectând același principiu cromatic: combinația de roz și albastru. Nu doar îndrăzneț, ci și spectaculos!
 


Trei piese de mobilier care te surprind

Dacă v-ați plictisit de mobila clasică și simțiți nevoia unei schimbări de atmosferă, nu trebuie decât să vă lăsați pe mâna câtorva dintre producătorii de mobilă din România. Unii dintre ei adoră să iasă din tipare, creând mobilier atipic, atât la nivel funcțional, cât și estetic.

 +4
Propunerile noastre pentru acest week-end/Homeproduct.ro
  |  

Așa că am ales să vă prezentăm în prag de week-end trei modele de mobilier românesc care, cu siguranță, ies în evidență în chip pozitiv și schimbă starea de spirit chiar și dacă sunt numai admirate prin intermediul site-ului nostru.

 +4 www.homeproduct.ro
Masa Raba, produsă de Bucin Mob, este un exemplu de piesă de mobilier care readuce în contemporan surse de inspirație foarte vechi. Adică o roabă tradițională s-a transformat într-o masă de cafea absolut funcțională. Este confecționată din lemn masiv și în loc de trei picioare, are doar două picioare și o roată. Ar fi destinată celor care se mută adesea, masa Raba putând fi ușor deplasată grație roții viguroase care o face perfect mobilă.

 +4 www.homeproduct.ro

Canapeaua B-Box de la Abies surprinde prin designul inedit: cele două locuri sunt diferite cromatic, fiecare fiind de o altă nuanță de albastru. B-Box e o canapea modernă, din stofă de cea mai bună calitate, cu un design clasic, dar updatat prin jocul de culori. Sursa de inspirație: atmosfera anilor 60.

 +4 www.homeproduct.ro

Fotoliul Fly reprezintă conceptul MobilaDalin, fiind o încununare a nevoii omului modern de a trăi pe un norișor pufos. Forma fotoliului duce cu gândul la plăcerea zborului, designul fiind unul inedit pentru orice amenajare interioară din România. Picioarele de tip agrafă contribuie la impresia de zbor a fotoliului, dar e sigur că sunt de fapt cele care nu permit fotoliului să decoleze.
Investiți în mobila românească! Chiar merită!


Steampunk DecoRomânia: cu totul alt tip de minibar

Minibarul este una dintre piesele de mobilier cele mai iubite de români. Dă bine să ai așa ceva in living, pentru a-ți impresiona prietenii. Totuși, vorbim de o modă învechită. Steampunk DecoRomânia rescrie viitorul minibarului, cu extrem de multă creativitate.

 +5
Unele dintre modele de suport vin cu sticla de alcool inclusă/Steampunk DecoRomânia
  |  

Minibarul nu se mai găsește printre recomandările creatorilor de spații frumoase. Dar dacă vrei să ai câteva sticle de vin la îndemână, discret și nu ostentativ, am descoperit echipa Steampunk DecoRomânia, care exact cu așa ceva se ocupă: confecționarea de minibaruri în cele mai inedite feluri, folosind – culmea! – materiale foarte dure, în speță metalice, adesea fier forjat. Iată trei propuneri de minibar care cu siguranță vor face senzație în orice casă:

 +5 Steampunk DecoRomânia +5 Steampunk DecoRomânia

Suportul de vin CHITARA, un accesoriu absolut decorativ, întrucât încape în el o singură sticlă de vin. Dar impactul vizual este asigurat! Steampunk DecoRomânia a realizat acest obiect modern din metal, roți dințate și piese mecanice, în forma unei chitare electrice. Suportul de vin CHITARA poate fi folosit în picioare sau poate fi prins pe perete. Mărime: 100x40cm.

 +5 Steampunk DecoRomânia

VINOTECA MOBILĂ de la Steampunk DecoRomânia poate fi realizat la comandă, adică personalizat ca dimensiuni, dar și în ce privește calitățile estetice. Este o alternativă de vis la minibarul greoi și impozant. VINOTECA MOBILĂ poate fi folosită ca bar mobil, datorită roților, dar și ca masă de servit o sticlă de vin. E prevăzut cu suporturi pentru pahare și sticle.

 +5 Steampunk DecoRomânia

Suportul VIȚA-DE-VIE este recomandat celor care pun accent pe personalizarea spațiului personal, dar și pe stilul minimalist. Acest suport confecționat din fier forjat nu doar că este o opțiune practică pentru păstrarea sticlelor de vin, dar este și o soluție decorativă. Se prinde pe perete și lasă impresia unui accesoriu ce invită atmosfera de toamnă înăuntru.
Pentru Steampunk DecoRomânia, stilul este cel industrial, plin de complexitate, dar și elemente ingenioase. Deocamdată, îi puteți găsi doar pe Facebook.
 


Biblioteca tv: trei soluții la modă!

Nu v-ați plictisit de aceleași decoruri din casele voastre și ale prietenilor voștri? Nu v-ați săturat de acel perete clasic, cu o așa zisă bibliotecă tv, alcătuită dintr-o poliță joasă și câteva cuburi suspendate pe perete? Haideți să încercăm și altceva!

 +4
Peretele cu televizorul devine deodată interesant/Vidaxl.ro
  |  

Am făcut o listă cu trei propuneri de alternative la biblioteca tv, trei alternative cu adevărat moderne, inedite și simplu de procurat din România. Cu aceste soluții, livingul devine mult mai interesant ca atmosferă, iar calitățile de funcționalitate se păstrează cel puțin la fel de eficient.

 +4 www.outlet-mobila.ro Biblioteca Oli
Vitrina Oli amintește de vechile biblioteci cu rafturi și sertare, numai că designul este unul modern, în mai multe variante cromatice și adaptat nevoilor multimedia ale unui living. Sunt mult mai numeroase spațiile de depozitare, iar vitrina poate juca inclusiv rol de perete despărțitor dacă e cazul – de exemplu, într-o garsonieră.

 +4 www.modela.ro Biblioteca Pera
Pera este o unitate multimedia sub forma unui perete modern, integrând inclusiv polițe decorative și dulapuri la nivel inferior. Televizorul vine suspendat pe perete, astfel că toate elementele de mobilier sunt dedicate dispozitivelor electrice. Niciun cablu sau fir electric nu rămâne la vedere.

 +4 www.elvila.ro Biblioteca Fiore
Biblioteca Fiore de la Elvila se numără printre cele mai clasice colecții de mobilier multimedia. Acest corp este unul masiv, cu greutate, cu linii elegante și de o rezistență considerabilă. Televizorul se suspendă pe perete, cu ajutorul unui panou decorativ ce integrează perfect acest element în atmosfera colecției. În corpul de bază se pot ascunde firele electrice și alte dispozitive audio-video. Sursa foto: Elvila.ro
 


Trei fotolii care țin vara pe loc

Cei care nu vor să se desprindă de amintirea verii pot opta pentru acel tip de mobilier ce aduce în casele lor atmosfera unei vacanțe la mare. E vorba despre un adevărat stil de amenajare interioară, bazat pe combinații cromatice și design ce emană... căldură.

 +5
De la fotoliu la starea de vacanță nu e decât un pas/Mobexpert.ro
  |  

Fotoliul este acea piesă de mobilier care nu lipsește din nicio casă. Dar pentru cei dornici să se agațe de impresia anotimpului cald designerii au creat nenumărate modele de fotoliu inspirate de mobilierul outdoor, cel de plajă, sau de aerul confortabil al unei vacanțe la mare. Iată, deci trei piese de mobilier care aduc în casele noastre stilul estival!

 +5 www.mobexpert.ro
Fotoliul Oliver de la Mobexpert este alegerea cea mai „la carte” pentru atmosfera estivală - fotoliul e realizat într-o combinație de lemn și frunze de banan, având forma casei melcului. Spătarul rotund asigură un plus de confort, dar în același timp îmbogățește vizual încăperea.
 +5 www.retroboutique.roSetul de fotolii Puzzle de la Retroboutique este una dintre cele mai reușite propuneri de mobilier de vară: dincolo de combinația de culori pastel ce odihnesc ochiul, fotoliile sunt confecționate din materiale textile foarte groase și nu au picioare de niciun fel, ceea ce contribuie la starea de maxim confort a proprietarului. În plus, cele trei fotolii se pot așeza în așa fel încât să compună o canapea – mobilă modulară. +5 www.retroboutique.ro
 +5 www.mobiladalin.roFotoliul Tarka de la MobilaDalin este un alt exemplu de mobilier ce duce cu gândul la atmosfera unei case de vacanță pe malul mării. Calități: picioarele scurte din lemn, forma primitoare, iar combinația cromatică inedită îl plasează în centrul atenției. Colorat ca o zi de vacanță!