logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Institutul Pantone: explozie de culoare pentru primăvara 2019

Cele mai multe dintre casele românilor sunt amenajate cu tare multă zgârcenie în ce privește combinațiile cromatice. Tocmai se face trecerea de la (foarte) învechita combinație de pereți albi și mobilier wenge la pereți bej luminos și mobilier gri deschis. Și asta e cam tot.

pantone-3668
Emanciparea casei: culorile primăverii 2019/Pantone.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Noiembrie 2018

Pereții continuă să rămână nedecorați, accesoriile textile continuă să nu iasă deloc în evidență, obiectele decorative sunt extrem de puține. Pe scurt: lipsa culorii, lipsa contrastelor. Parcă special pentru noi, Institutul Pantone a decis că primăvara 2019 este momentul ideal pentru o schimbare radicală.

Și așa a apărut o întreagă colecție de culori pentru primele luni ale anului 2019, nuanțe din cale afară de puternice, intense, pline de personalitate. E vorba de 16 variante de culoare, dintre care 12 sunt foarte îndrăznețe, iar 4 reprezintă culori ceva mai temperate. Reprezentanții Institutului Pantone au declarat că alegerea acestei colecții a fost inspirată de nevoia omului modern de a-și transforma spațiul privat într-o oază de energie pozitivă, bună-dispoziție, încredere. Pentru că nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul, Institutul Pantone ne recomandă măcar să-l colorăm!

www.pantone.com
www.pantone.com
www.pantone.com

Nuanțele alese de Institutul Pantone pentru primăvara anului 2019 se pot folosi în combinații dintre cele mai creative, fără a ne teme de prea multă culoare. „Încrezătoare, înălțătoare, culori pline de bucurie, având ca mesaj comun emanciparea tuturor spațiilor”, descrie această colecție directorul executiv Pantone, Leatrice Eiseman. În principiu, nuanțele Pantone pentru primăvara 2019 se învârt în jurul culorilor galben, verde și albastru cobalt – culori care binedispun – și câteva variante de culori neutre, primăvăratice.
Aveți curaj să dați caselor voastre culoare?
 

Publicitate