logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dizainăr – Lumină din porțelan

Cine dorește să aibă mai mult spor la muncă se poate interesa de noutățile din industria designerilor de produs din România. Spre exemplu, cei de la Dizainăr vin mereu cu noutăți menite să dea spațiilor în care trăiești și muncești mai mult farmec decât ți-ai închipui că se poate.

dizainar_edelweiss-3667
Edelweiss, disponibilă prin Dizainăr
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Noiembrie 2018

Vorbind despre amenajarea biroului, cel mai important element între estetică și funcționalitate este lampa de birou. Nu există spațiu de lucru corect construit în lipsa unei surse de iluminat locale. Dincolo de faptul că ușurează lucrul la calculator iluminând tastatura sau odihnește ochii în cazul utilizării documentelor printate, lampa de birou este și un detaliu decorativ. Cei de la magazinul de produse românești unicat, Dizainăr, ne propun lampa Edelweiss, un produs office absolut neobișnuit.

www.dizainar.ro

Nu surprinde atât forma, cât mai ales materialul din care este confecționat acest corp de iluminat: porțelanul! În ce privește forma, formele geometrice au stat la baza inspirației, iar în ce privește latura estetică, s-a optat pentru finisaj satinat. Edelweiss este o lampă de birou ușoară, simplu de folosit și prevăzută cu bec de tip LED, cu lumină caldă, dar puternică. Talpa este rezistentă, în ciuda grației și fragilității aparente a piciorului articulat. Designer: Ceramic Sparrow.

Publicitate
Publicitate