logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei piese de mobilier care te surprind

Dacă v-ați plictisit de mobila clasică și simțiți nevoia unei schimbări de atmosferă, nu trebuie decât să vă lăsați pe mâna câtorva dintre producătorii de mobilă din România. Unii dintre ei adoră să iasă din tipare, creând mobilier atipic, atât la nivel funcțional, cât și estetic.

homproduct-3665
Propunerile noastre pentru acest week-end/Homeproduct.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Noiembrie 2018

Așa că am ales să vă prezentăm în prag de week-end trei modele de mobilier românesc care, cu siguranță, ies în evidență în chip pozitiv și schimbă starea de spirit chiar și dacă sunt numai admirate prin intermediul site-ului nostru.

www.homeproduct.ro

Masa Raba, produsă de Bucin Mob, este un exemplu de piesă de mobilier care readuce în contemporan surse de inspirație foarte vechi. Adică o roabă tradițională s-a transformat într-o masă de cafea absolut funcțională. Este confecționată din lemn masiv și în loc de trei picioare, are doar două picioare și o roată. Ar fi destinată celor care se mută adesea, masa Raba putând fi ușor deplasată grație roții viguroase care o face perfect mobilă.

www.homeproduct.ro

Canapeaua B-Box de la Abies surprinde prin designul inedit: cele două locuri sunt diferite cromatic, fiecare fiind de o altă nuanță de albastru. B-Box e o canapea modernă, din stofă de cea mai bună calitate, cu un design clasic, dar updatat prin jocul de culori. Sursa de inspirație: atmosfera anilor 60.

www.homeproduct.ro

Fotoliul Fly reprezintă conceptul MobilaDalin, fiind o încununare a nevoii omului modern de a trăi pe un norișor pufos. Forma fotoliului duce cu gândul la plăcerea zborului, designul fiind unul inedit pentru orice amenajare interioară din România. Picioarele de tip agrafă contribuie la impresia de zbor a fotoliului, dar e sigur că sunt de fapt cele care nu permit fotoliului să decoleze.
Investiți în mobila românească! Chiar merită!

Publicitate